Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα.

Σε εκπαιδευτήρια της πόλης και Επαρχίας Λάρνακας θα περιοδεύσει το πρωί ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής. Στις 8πμ θα βρίσκεται στο Λύκειο Βεργίνας, και στις 9:45 στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς, δύο σχολεία τα οποία παρουσιάζουν προβλήματα ως προς τη στατικότητα με ρωγμές στους τοίχους, πρόβλημα το οποίο εμφανίζεται πιο έντονο στο Δημοτικό Δροσιάς, λόγω κυρίως της παλαιότερης κατασκευής του. Στο Λύκειο Βεργίνας υπάρχουν μεταξύ άλλων, κατά καιρούς κρούσματα παραβατικότητας. Στις 11 το πρωί ο Υπουργός Παιδείας θα επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο Λειβαδιών και στις 12:30 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Τρούλλων. Ο κος Καδής στις 3μετά το μεσημέρι, θα προεδρεύσει Συνεδρίας των Συμβουλίων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης με θέμα την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και των εκπαιδευτικών, που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας.

Με τον Υπουργό Υγείας Γιώργο Παμπορίδη θα συναντηθεί στις 10πμ ο Δήμαρχος Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους, για να συζητήσει την άμεση ανάγκη στελέχωσης του Αγροτικού Κέντρου Υγείας Λευκάρων. Το θέμα είχε συζητηθεί την περασμένη εβδομάδα σε σύσκεψη που είχαν πραγματοποιήσει οι κοινοτάρχες της Ορεινής Λάρνακας. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης είχε διαπιστωθεί η σταδιακή υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας. Όπως είχε αναφερθεί, δεν τηρούνται καν οι καθορισμένες επισκέψεις παιδιάτρου και οδοντιάτρου καθώς και συχνά απουσιάζει ο φαρμακοποιός. Επίσης δεν υπάρχει καν ασθενοφόρο και αυτό θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Εργαζόμενοι, ηλικιωμένοι και συνταξιούχοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας έχουν εκφράσει έντονες διαμαρτυρίες για τη σημερινή κατάσταση του Κέντρου Υγείας. Θέλω να πιστεύω ότι με τη συνάντηση που θα έχουμε με τον Υπουργό Υγείας το πρόβλημα θα επιλυθεί οριστικά. Δεν παίζουμε με τις ζωές των ανθρώπων.

Με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριο Δημητριάδη, έχει προγραμματισμένη συνάντηση ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, στις 3μμ στο Γραφείο του Υπουργού

Η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Αραδίππου, διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Η δύναμη της αγάπης και της προσευχής» της Αικατερίνης Καβουρίδου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων, του Δημοτικού Μεγάρου. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Δρ Κώστας Κατσώνης, φιλόλογος και συγγραφέας και η εκδήλωση θα εμπλουτιστεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα τους Κυριάκο Μαππούρα και Μιράντα Χαριδήμου που θα τραγουδήσουν μικρασιάτικα τραγούδια από. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Η Ένωση Κυπρίων Οικοκυρών Λάρνακας – Αμμοχώστου διοργανώνει τη μηνιαία της συνεστίαση στις 3.30μ.μ. στο Ξενοδοχείο “Sun Hall”.

Μια τανία για την αγάπη τον έρωτα το γάμο και τον θάνατο παρουσιάζει στις 8:30 συνεχίζοντας τις Κινηματογραφικές της Δευτέρες στο Θέατρο Σκάλα, η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας Αμμοχώστου. Η ταινία έχει τίτλο, 45 χρόνια.

Επίσκεψη στα Γραφεία της Πολιτικής Άμυνας στη Λάρνακα θα πραγματοποιήσει στις 10πμ, ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας και στις 12:30 θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας. Στη 1μμ θα συνεδριάσει η Επιτροπή Υγειονομείου και Καθαριότητας και στις 6μμ ο Δήμαρχος Λάρνακας θα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΒΕΛ

Έπεσε χθες η αυλαία του μεγαλύτερου στο είδος του σκοπευτικού αγώνα που διεξήχθη στο Σκοπευτήριο Λάρνακας. Η Κύπρος εξασφάλισε δύο χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό.

Send this to a friend