Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ανόρθωση: Να φανεί «Κυρία» στο ραντεβού της
Ανόρθωση: Να φανεί «Κυρία» στο ραντεβού της

Ανόρθωση: Να φανεί «Κυρία» στο ραντεβού της

Οι κυανόλευκοι πάνε στο Μακάρειο με την καλύτερη ψυχολογία και με μοναδικό στόχο τους τρείς βαθμούς έτσι ώστε να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής κρίνονται θετικά για την Ανόρθωση αφού ο Ερμής ηττήθηκε, ο Εθνικός πήρε ισοπαλία και μόνο η Σαλαμίνα κατάφερε να κερδίσει. Οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού η Δόξα είναι επικίνδυνη ομάδα και μπορεί να κάνει την ζημιά. Επίσης η ομάδας της Κατωκοπιάς θέλει βαθμολογικό κέρδος για τους δικούς της λόγους.

Η Κυρία το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένη τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά και θέλει να κολλήσει Τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα τις δώσει πολλές πιθανότητες να μείνει εκεί μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Ρόνι Λέβι θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορεί να ρίξει από την αρχή τον Κολουνγκα. Οικονομίδης και Ολιβέιρα διεκδικούν μια θέση στο κέντρο ανάλογα με το πόσο επιθετική θα θέλει την ομάδα του ο τεχνικός των κυανολεύκων. Από εκεί και πέρα ο Κόπριβετς θα είναι στο τέρμα με την τετράδα μπροστά του Ερέρο, Σιβού, Σάντος, και Γκάμπριελ. Στο κέντρο θα αγωνιστεί σίγουρα ο Ράγιος και ο Βίκτορ και στην επιθετική γραμμή οι Άλβες και Καλό.

Πηγή: balla.com.cy

Send this to a friend