Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Φρικτό εργατικό ατύχημα στην κατ. Αμμόχωστο: 38χρονος εργάτης έπεσε μέσα σε μπετονιέρα και διαμελίστηκε – Έψαχναν τα κομμάτια που απέμειναν
Φρικτό εργατικό ατύχημα στην κατ. Αμμόχωστο: 38χρονος εργάτης έπεσε μέσα σε μπετονιέρα και διαμελίστηκε – Έψαχναν τα κομμάτια που απέμειναν

Φρικτό εργατικό ατύχημα στην κατ. Αμμόχωστο: 38χρονος εργάτης έπεσε μέσα σε μπετονιέρα και διαμελίστηκε – Έψαχναν τα κομμάτια που απέμειναν

Ο φρικτός θάνατος 38χρονου εργάτη κυριαρχεί την Κυριακή 5/2 σε όλα τα έντυπα και διαδικτυακά μέσα των κατεχομένων. Ο τρόπος που έχασε τη ζωή του ο εργάτης συγκλονίζει.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στα κατεχόμενα ήταν γύρω στις 19:30 του Σαββάτου 4/2 όταν ο 38χρονος εργάτης εταιρίας παραγωγής μπετόν ενώ φόρτωνε το όχημα με υλικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γλίστρησε και έπεσε μέσα στη μπετονιέρα.

Οι συνάδελφοί του μετά από μισή ώρα τον έψαξαν με τον ίδιο να μην ανταποκρίνεται στο κάλεσμα τους και τότε άρχισαν να ανησυχούν. Υπήρχε η υποψία ότι έπεσε μέσα στη μπετονιέρα η οποία βρισκόταν καθοδόν για το χωριό Άγιος Θεόδωρος Αμμοχώστου.

Feci şekilde can verdi

Κλήθηκε ο οδηγός να επιστρέψει στο χώρο όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο τραγικός θάνατος του 38χρονου εργάτη από το Μπαγκλαντές με το όνομα İdris Dhali.

Terrible death in Çayırova

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη της λεγόμενης Αστυνομίας που με προσοχή προσπαθούσαν να εντοπίσουν ότι απέμεινε από το σώμα του άτυχου άντρα.

İşte iş kazası, işte feci ölüm

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend