Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εκθείασε τους Ανορθωσιάτες ο Κλήμης Αλεξάνδρου που έκλεψε τις εντυπώσεις στην εκπομπή “Θύρα Σίγμα” (video)
Εκθείασε τους Ανορθωσιάτες ο Κλήμης Αλεξάνδρου που έκλεψε τις εντυπώσεις στην εκπομπή “Θύρα Σίγμα” (video)

Εκθείασε τους Ανορθωσιάτες ο Κλήμης Αλεξάνδρου που έκλεψε τις εντυπώσεις στην εκπομπή “Θύρα Σίγμα” (video)

Εκθείασε την παρουσία των οπαδών της Ανόρθωσης αυτή την χρονιά, ο έγκριτος αθλητικογράφος Στέλιος Παπαμωυσέως στην εκπομπή του «Θύρα Σίγμα».

Συγκεκριμένα ανέφερε πως οι οπαδοί της Ανόρθωσης είναι οι πιστότεροι οπαδοί μεγάλης ομάδας με τα όσα έζησαν αυτή την χρονιά… ρίχνοντας το μπαλάκι στον καλεσμένο του Κλήμη Αλεξάνδρου – πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ – λέγοντας του ότι παρά τα προβλήματα της η Ανόρθωση και με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους, παίρνει περισσότερο κόσμο από την ΑΕΚ με καινούργιο, ιδιόκτητο γήπεδο.

Η απάντηση του Κλήμη Αλεξάνδρου κινήθηκε στα ίδια πλαίσια με αυτά του παρουσιαστή. Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως του έκανε εντύπωση ο παλμός του κόσμου της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο αλλά και με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το γεγονός ΌΤΙ είναι εκεί παρά το ότι δεν κέρδισε η ομάδα την ΑΕΖ και την Καρμιώτισσα, και ότι εύχεται κάποτε να «πάρουν» από τα καλά της Ανόρθωσης και οι παδοί της ΑΕΚ.

Επίσης ο Κλήμης Αλεξάνδρου έκλεψε τις εντυπώσεις γενικά για τις απόψεις του, καθώς μας συνηθίζει να τα λέει έξω από τα δόντια. Δείτε απόσπσμα από την εκπομπή:

Send this to a friend