Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Προσκύνημα στην Κοντέα και τέλεση Εσπερινού και Παρακλήσεως στον Άγιο Χαράλαμπο. Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017
Προσκύνημα στην Κοντέα και τέλεση Εσπερινού και Παρακλήσεως στον Άγιο Χαράλαμπο. Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Προσκύνημα στην Κοντέα και τέλεση Εσπερινού και Παρακλήσεως στον Άγιο Χαράλαμπο. Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Χαραλάμπους Κοντέας ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017, το μεσημέρι (γύρω στη 1:00 μ.μ.), σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κοντέας, θα πραγματοποιηθεί προσκύνημα στην Κοντέα και τέλεση Εσπερινού και Παρακλήσεως στον Άγιο Χαράλαμπο με την ευκαιρία της μνήμης του Πολιούχου Αγίου της Κοντέας.
Προσκαλούνται οι χωριανοί και όλοι οι πιστοί να παραστούν. Όσοι από τους πιστούς επιθυμούν μπορούν να φέρουν μαζί τους πρόσφορα και κόλλυβα για την Αρτοκλασία και τα μνημόσυνα.
Της Ιεράς Ακολουθίας θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Προδρόμου και άλλους κληρικούς.
Για περισσότερες πληροφορίες για τη μεταφορά και άλλες λεπτομέρειες περί της Ακολουθίας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Εκκλησιαστικό Επίτροπο κ. Ανδρέα Πατσιά στο τηλέφωνο 99272734.
Η Εκκλησιαστική Επιτροπή ευχαριστεί για τη συνεργασία τον Κοινοτάρχη, τους Προέδρους των σωματείων και τα μέλη των συμβουλίων, καθώς και την ομάδα ευπρεπισμού του Ναού και του περιβάλλοντος χώρου.
Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Χαραλάμπους Κοντέας

Send this to a friend