Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πραγματοποιήθηκε η Γιορτή των Γραμμάτων από τον Δήμο Αραδίππου
Πραγματοποιήθηκε η Γιορτή των Γραμμάτων από τον Δήμο Αραδίππου

Πραγματοποιήθηκε η Γιορτή των Γραμμάτων από τον Δήμο Αραδίππου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Αραδίππου η καθιερωμένη γιορτή των Ελληνικών Γραμμάτων στις 30 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ΄ Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου.

thumbnail_IMG_6551 (2)

Ομιλητής της γιορτής ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος και το θέμα της ομιλίας «Μηνύματα από τη ζωή των Τριών Ιεραρχών στην κοινωνία μας». Η εκδήλωση περιελάμβανε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από παιδιά των εκπαιδευτηρίων της πόλης, απόδοση τιμών σε αφυπηρετήσαντες εκπαιδευτικούς, διακριθέντες δημότες και σύνολα, καθώς και βράβευση μαθητών που πέτυχαν παγκύπρια ή παγκόσμια διάκριση στους τομείς των γραμμάτων και των τεχνών.

thumbnail_IMG_6881 (2)

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αραδίππου, κος Ευαγγελίδης, υπογράμμισε την πολύσημη προσπάθεια του Δήμου για ενίσχυση και υποστήριξη των σχολείων, των μαθητών και εκπαιδευτικών, καθώς και την παροχή ευκαιριών επιμόρφωσης όλων των δημοτών.

thumbnail_IMG_6670 (2) thumbnail_IMG_6710 (2)

Πρόσθεσε επίσης ότι ο Δήμος Αραδίππου με την καθιέρωση διαφόρων θεσμών και δραστηριοτήτων συμβάλλει σε μια ευρύτερη πνευματική, πολιτιστική και επιστημονική αναζήτηση, καθώς επίσης και στη διά βίου μάθηση των πολιτών.

thumbnail_IMG_7022

thumbnail_IMG_6584 (2)

Send this to a friend