Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εξάμηνος αποκλεισμός οπαδού της ΑΕΚ-Φυλάκιση για ρίψη καπνογόνου
Εξάμηνος αποκλεισμός οπαδού της ΑΕΚ-Φυλάκιση για ρίψη καπνογόνου

Εξάμηνος αποκλεισμός οπαδού της ΑΕΚ-Φυλάκιση για ρίψη καπνογόνου

Θα περάσει πολύς καιρός για να ξαναδεί από το γήπεδο την αγαπημένη του ομάδα νεαρός οπαδός της ΑΕΚ…

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα (30/1) τον 23χρονο Ν.Κ., από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, σε 15 μέρες φυλάκιση, αφού κρίθηκε ένοχος ότι αυτός έριξε την κροτίδα και τραυμάτισε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Μπρούνο Βάλε, στον αγώνα μεταξύ ΑΕΚ – Απόλλωνα που διεξήχθη στο γήπεδο «ΑΕΚ Αρένα», στις 3 Ιανουαρίου 2017.

Ο 23χρονος υποστηρικτής της ΑΕΚ, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του και παρακολουθούσε τον αγώνα από τη κερκίδα όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Λάρνακας, κρίθηκε ένοχος σε κατηγορίες που αφορούν μεταφορά και χρήση εντός αγωνιστικού χώρου επικίνδυνων αντικειμένων, δηλαδή αυτοσχέδιων καπνογόνων και ότι χωρίς εύλογη αιτία ενήργησε με σκοπό να παρακωλύσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Εκτός από την ποινή της άμεσης 15νθήμερης φυλάκισης, το δικαστήριο διέταξε τον αποκλεισμό του κατηγορουμένου από τους αθλητικούς χώρους για περίοδο έξι μηνών μετά την αποφυλάκισή του. Παράλληλα, διατάχθηκε όπως μετά την αποφυλάκισή του, όταν η ΑΕΚ Λάρνακας θα δίνει αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου, αυτός θα είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στον Αστυνομικό Σταθμό της Κοφίνου.

Επιβάλλοντας τις πιο πάνω ποινές στον ταραξία οπαδό της ΑΕΚ, ο επαρχιακός δικαστής Λοίζος Μουγής τόνισε για πολλοστή φορά τη σοβαρότητα των αδικημάτων που αφορούν βία στα γήπεδα, αλλά και τη συχνότητα με την οποία αυτά διαπράττοντα τα τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας ταυτόχρονα και την ανάγκη επιβολής από τα δικαστήρια αποτρεπτικών ποινών.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Φωτογραφία αρχείου

Send this to a friend