Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Χωρισμός Ράπτη – Γιώρκα: Ποιοι λένε «μπράβο» στην Έλενα και γιατί ο Λούκας είναι χάλια;
Χωρισμός Ράπτη – Γιώρκα: Ποιοι λένε «μπράβο» στην Έλενα και γιατί ο Λούκας είναι χάλια;

Χωρισμός Ράπτη – Γιώρκα: Ποιοι λένε «μπράβο» στην Έλενα και γιατί ο Λούκας είναι χάλια;

Μέσα από την εκπομπή της Σκορδά αποκαλύφθηκαν τα ποσταρίσματα του Κύπριου με καψουροτράγουδα κάθε φορά που η βουλευτής εμφανίζεται δημόσια…

 Η Έλενα Ράπτη παρά το γεγονός ότι ασχολείται με την πολιτική, δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. Σύμφωνα με το nassosblog μετά τον χωρισμό της από τον Λούκα Γιώρκά πολλές γυναίκες αλλά και άντρες  που τη συναντούν από κοντά της λένε «Μπράβο». Όχι για τον χωρισμό. Αλλά για το ότι βάζει πάνω από όλα τα «θέλω της» και την οικογένεια.

Η σχέση αυτή έληξε γιατί ήθελαν διαφορετικά πράγματα. Η Έλενα ποτέ δεν κρύφτηκε. Και πέρσι αλλά και φέτος σε συνεντεύξεις της παραδεχόταν πως θέλει να γίνει μάνα.

Και τον περασμένο Οκτώβριο ήταν σαν να έδινε τελεσίγραφο: «Για να γεννηθεί  ένα παιδί, πρέπει να υπάρχει κοινό όραμα. Να υπάρχει σωστή υπαρξιακή σχέση….» είχε πει στις 17 Οκτωβρίου.

Φαίνεται πως το όραμα δεν ήταν κοινό και έτσι η Έλενα αποφάσισε να δώσει τέλος. Άλλωστε είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Και του Γιώρκα του έδωσε πολύ χρόνο καθώς η σχέση έκλεισε 4 χρόνια.

Αυτό ωστόσο που βγαίνει προς τα έξω είναι πως ο Λούκας δεν είναι καλά μετά τον χωρισμό. Την αγαπά την Έλενα. Και αυτή η αγάπη ίσως τον οδηγήσει σύντομα σε μια μεγάλη απόφαση… άλλωστε και τον Οκτώβριο του 2015, χώρισαν και όλοι έκαναν λόγο για οριστικό χωρισμό όμως και τότε την είχε κερδίσει πάλι πίσω.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend