Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πόσους να προλάβει να επιδιορθώσει ο Βύρας-Ένα εκατομμύριο για τους δρόμους…
Πόσους να προλάβει να επιδιορθώσει ο Βύρας-Ένα εκατομμύριο για τους δρόμους…

Πόσους να προλάβει να επιδιορθώσει ο Βύρας-Ένα εκατομμύριο για τους δρόμους…

Μόνο ένα εκατομμύριο ευρώ έχει διαθέσιμο κονδύλι ο Δήμος Λάρνακας για επιδιόρθωση των δρόμων της πόλης. Χρήματα που αρκούν μονάχα για την επιδιόρθωση ορισμένων κύριων οδών.

Τα χάλια του οδοστρώματος στους πλείστους δρόμους ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που έθεσαν οι κάτοικοι του προσφυγικού συνοικισμού Αγίων Αναργύρων Β΄ στον Ανδρέα Βύρα, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο συνοικισμό, στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο νέος δήμαρχος σε ενορίες και συνοικισμούς για εξέταση προβλημάτων.

Οι κάτοικοι έθεσαν ενώπιον του κ.Βύρα την άσχημη κατάσταση των δρόμων, οι οποίοι πλημμυρίζουν με τις πρώτες καταρρακτώδεις βροχές. Περαιτέρω, οι κάτοικοι των Αγ. Αναργύρων Β΄ εξέφρασαν παράπονα ότι η Λάρνακα και γενικότερα οι προσφυγικοί συνοικισμοί έχουν παραμεληθεί από το κράτος, γι’ αυτό και ζήτησαν όπως δοθεί έμφαση στην επίλυση των δικών τους προβλημάτων. Ο Α. Βύρας είπε ότι αυτή τη στιγμή ο Δήμος Λάρνακας έχει διαθέσιμα χρήματα μόνο ένα εκατομμύριο ευρώ για επιδιόρθωση δρόμων.

Τόνισε, όμως, πως κάποιες επιδιορθώσεις σε λακκούβες μπορούν να αρχίσουν άμεσα και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει προσπάθειες ώστε από το 2018 να εξασφαλίσει περισσότερα κονδύλια για την επιδιόρθωση του οδικού δικτύου της πόλης. Σε μια άλλη εξέλιξη, ο κ.Βύρας ανακοίνωσε ότι η περιοχή Καθαρής έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του ΣΑΛ για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων που προγραμματίζονται εντός του 2017.

Send this to a friend