Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πεδίο Βολής Καλού Χωριού-Επίσκεψη στη βουλή για συζήτηση του θέματος
Πεδίο Βολής Καλού Χωριού-Επίσκεψη στη βουλή για συζήτηση του θέματος

Πεδίο Βολής Καλού Χωριού-Επίσκεψη στη βουλή για συζήτηση του θέματος

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Καλού Χωριού Λάρνακας έπειτα απο πρόσκληση παρουσιάστηκε στη βουλή χθές 26 Ιανουάριου 2017 για να συζητηθεί το φλέγον θέμα του Πεδίου Βολής.

Μετά από μια σύντομη ομιλία του Προέδρου της κοινότητας Φλουρέντζου Θεοδώρου αλλά και του αντιπρόεδρου Παύλου Αδαμίδη για ενημέρωση των παρευρισκομένων, συνέχισε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας, μέλη της επιτροπής άμυνας και ο εκπρόσωπος του ΓΕΕΦ ο οποίος αναφέρθηκε σε αναληθές στοιχεία και αναφορές οπως το ωράριο των βολών και τα ατυχήματα που έγιναν στο πεδιο βολής τα οποία δεν συζητήθηκαν αλλά ούτε και συμφωνήθηκαν ποτέ με το Κοινοτικό Συμβούλιο σε προηγούμενη συνάντηση που είχαν με τον Υπουργό Άμυνας Κ. Φωκαϊδη την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 .

Λόγω πίεσης χρόνου και δυστυχώς με ασέβεια δεν ξαναδόθηκε ο λόγος στα μέλη του Συμβουλίου για να αναπτύξουν περαιτέρω το θέμα του Πεδίου Βολής αλλά και για τα όσα συζητήσαν με τον Υπουργό στην προηγούμενη συνάντηση τους και παρέμειναν στο χώρο ακούγοντας τα όσα ειπώθηκαν χωρίς να καταλήξουν ουσιαστικά πουθενά.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο θα ξαναζητήσει ΑΜΕΣΗ συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας Κ. Φωκαϊδη γιατί η ασφάλεια και η υγεία των κατοίκων του Καλού Χωριού είναι πολύ σημαντική. Αν δεν τηρηθούν τα όσα συμφωνήθηκαν με τον Κ. Φωκαϊδη, δυστυχώς θα προβούμε και πάλι στο κλείσιμο του Πεδίου Βολής.

Send this to a friend