Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Τελικά είχε δίκαιο η μάνα του Παντελίδη που φώναζε στο μνημόσυνό του:«Δύο άντρες σκότωσαν τον γιο μου!»;
Τελικά είχε δίκαιο η μάνα του Παντελίδη που φώναζε στο μνημόσυνό του:«Δύο άντρες σκότωσαν τον γιο μου!»;

Τελικά είχε δίκαιο η μάνα του Παντελίδη που φώναζε στο μνημόσυνό του:«Δύο άντρες σκότωσαν τον γιο μου!»;

Οι κακώσεις στο σώμα του που δεν προήλθαν από το τροχαίο, τα χαλίκια που βρέθηκαν στα ρούχα του, αλλά και το «άδειο» τηλέφωνο που παρέλαβε η κυρία Αθηνά…

Στο εξάμηνο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη, η μάνα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Αθηνά, φώναζε «Δύο άντρες σκότωσαν τον γιο μου!» και τα γεγονότα έρχονται να αποδείξουν ότι τα λόγια της είχαν βάση…

Μετά την αποκάλυψη για τα ευρήματα — μυστήριο του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Ανδρέου και συγκεκριμένα για τις κακώσεις που εντόπισε στο σώμα του Παντελή Παντελίδη, οι οποίες όμως δεν προκλήθηκαν από το τροχαίο, αλλά πριν από την ανατροπή του μαύρου τζιπ, νέος γρίφος – σοκ προκύπτει από την έκθεση πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας Ελληνικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, τις τελευταίες μέρες η οικογένεια προσπαθεί να μάθει ποιος πέταξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη πολλά μέτρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας. Συγκεκριμένα η υπ ‘ αριθμόν 273 φωτογραφία των πραγματογνωμόνων για το δυστύχημα προβληματίζει την οικογένεια, καθώς η τελική θέση που βρέθηκε το κλειδί δεν ήταν εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου, αλλά πολλά μέτρα μακριά.

Οι πραγματογνώμονες μάλιστα δεν δίνουν εξήγηση πώς βρέθηκε εκεί το κλειδί, αν θα μπορούσε να βγει εκτός αυτοκινήτου, ενώ ήταν εν κινήσει ή μετά τη σφοδρή πρόσκρουση. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, ούτε οι άνδρες της Τροχαίας, ούτε της Πυροσβεστικής, αλλά ούτε και του ΕΚΑΒ ανέφεραν πως πήραν στα χέρια τους ή πέταξαν το κλειδί του τζιπ.

Τα ερωτηματικά που πλανώνται σχετίζονται με το τι μεσολάβησε στα 35 -τουλάχιστον – αυτά λεπτά από τη στιγμή που φύγανε από τη λέσχη μέχρι και τη στιγμή του δυστυχήματος; Μία παράπλευρη πτυχή του δυστυχήματος η οποία μέχρι και σήμερα παραμένει αναπάντητη.

Τα χαλίκια στο σώμα του, το αδικαιολόγητο -έως σήμερα- χρονικό διάστημα, το σβησμένο κινητό, είναι στοιχεία τα οποία οδηγούνε το μυαλό σε σενάρια για ένα 35λεπτο έντασης, σωματικής πάλης (;) εκβιασμού, φασαρίας και απειλών κατά τις τελευταίες ώρες του Παντελίδη.

Ερωτηματικά αναπάντητα και καίρια…Μήπως η κατάσταση που επικράτησε αυτά τα 35 λεπτά οδήγησε την οδηγό (σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία) να οδηγήσει υπό ένταση, άρα ταχύτητα και προηγούμενη ταραχή…; Πάντως, σύμφωνα με το nassosblog τα δυο κορίτσια βρέθηκαν την Τετάρτη, 11/1/2017 κάτω απο άκρα μυστικότητα στο γραφείο του δικηγόρου της Μίνας Αρναούτη στο Κολωνάκι προκειμένου να χαράξουν την δική τους στρατηγική.

Πηγή : tothemaonline.com

Send this to a friend