Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ.Βύρα με τους κατοίκους Ενορίας Προδρόμου
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ.Βύρα με τους κατοίκους Ενορίας Προδρόμου

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ.Βύρα με τους κατοίκους Ενορίας Προδρόμου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017, συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπηρεσιακών Λειτουργών, του Δήμου με κατοίκους της Ενορίας Προδρόμου.  

 Η συνάντηση αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων σε Συνοικισμούς, Ενορίες και Περιοχές της Λάρνακας, που θα πραγματοποιούνται σε συχνά χρονικά διαστήματα, με απώτερο σκοπό την άμεση επαφή με τους δημότες, την ενημέρωση και  την  επίλυση προβλημάτων.

 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Προδρόμου Λάρνακας – Α.Π.Ο.Π. κατά την οποία οι κάτοικοι υπέβαλλαν παράπονα, αλλά και εισηγήσεις προς στο Δήμαρχο και στους Δημοτικούς  Συμβούλους που παρέστησαν.

 Τα προβλήματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την κατάσταση των δρόμων που έχουν γεμίσει με λακκούβες και αποτελούν κίνδυνο για τα οχήματα και την ασφάλεια των οδηγών, την έλλειψη αλλά και η επιδιόρθωση  πεζοδρομίων, καθώς και τη συντήρηση των πάρκων που υπάρχουν στη γειτονιά.

 Ο Δήμαρχος καθώς και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που ήταν παρόντα, ανέφεραν ότι στις άμεσες προτεραιότητες τους είναι να εφαρμοστεί μια ενιαία πολιτική για όλους τους δημότες, χωρίς εξαιρέσεις και ζήτησαν τη συνεργασία των δημοτών στην πάταξη της παρανομίας και εφαρμογή της τάξης στη Λάρνακα. Επίσης, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο 1εκ. ευρώ για την επιδιόρθωση των δρόμων και τα χρήματα επαρκούν μόνο για επιδιόρθωση ορισμένων κύριων οδών και τόνισε ότι κάποιες προσωρινές επιδιορθώσεις σε λακκούβες στην άσφαλτο, θα μπορούν να αρχίσουν άμεσα και ότι από το 2018 θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει περισσότερα κονδύλια για την επιδιόρθωση των δρόμων.

 Μετά το τέλος της συζήτησης, ακλούθησε περιδιάβαση στην περιοχή με σκοπό την επί τόπου καταγραφή των προβλημάτων.

2-1 3

Send this to a friend