Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τα πρώτα sms του Σκαλιώτη προς τον κ.Ανδρέα Βύρα…
Τα πρώτα sms του Σκαλιώτη προς τον κ.Ανδρέα Βύρα…

Τα πρώτα sms του Σκαλιώτη προς τον κ.Ανδρέα Βύρα…

Καλό κουράγιο κ. Ανδρέα Βύρα και καλή θητεία να έχετε στο Δήμο Λάρνακας.

Επ’ ευκαιρία της τελετής εγκαθίδρυσης και της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων σας από την Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, η ιστοσελίδα μας σας εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεται. Και ομολογουμένως θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή της, σε μια πόλη η οποία ναι μεν διαθέτει αρκετά συγκριτικά πλεονεκτήματα, δυστυχώς όμως έχει μείνει πολύ πίσω τα τελευταία χρόνια. Και γι’ αυτό ευθύνη έχουν πολλοί…

Επ’ ευκαιρία, λοιπόν, της ανάληψης της δημαρχίας, η ιστοσελίδα μας σας υπενθυμίζει κάποια νευραλγικά σημεία της πόλης που χρήζουν άμεσης βελτίωσης και εξωραϊσμού, όπως για παράδειγμα οι τσίγκινες παράγκες, οι οποίες εδώ και 40 και πλέον χρόνια «κοσμούν» τη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, απέναντι από το Παγκύπριο Λύκειο Λ/κας, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία μας.

Έχουν περάσει τόσα δημοτικά συμβούλια όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κανένα δεν μπόρεσε να βρει μία λύση, ώστε αυτά τα παραπήγματα να γκρεμιστούν επιτέλους. Είναι και ο χωμάτινος χώρος στάθμευσης πίσω από τα παραπήγματα, ο οποίος μετατρέπεται σε… βούρκο με τις πρώτες βροχές.

Είναι, επίσης, οι βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στις Φοινικούδες, στην Πιαλέ Πασά, στην ξύλινη αποβάθρα της μαρίνας (κάντε μία βόλτα και θα το διαπιστώσετε), στη λαϊκή γειτονιά και σε πολλά άλλα σημεία αναφοράς.

Μικρά μεν, σημαντικά δε έργα. Οι λεπτομέρειες καμιά φορά κάνουν τη διαφορά. Λίγη φαντασία χρειάζεται και καλές ιδέες. Καλή δουλειά κύριε δήμαρχε και καλή δύναμη. Θα την χρειαστείτε…

Βάσος Βάσου

Send this to a friend