Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από την Σκαλιώτισσα.

-Ξεκαθάρισαν τα ονόματα που θα απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας. Για τη Δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις εξελέγησαν οι Μάριος Κουκουμάς, Νικόλας Γεωργίου, Άθως Καζαντζής, Μόνικα Μελέκη, Γιώργος Κωνσταντίνου, και Άντης Λόππας. Για το Κίνημα Αλληλεγγύη εξελέγη ο Ηλίας Ηλία. Για το ΔΗΚΟ οι Μιχάλης Γιακουμή, Ιάσων Ιασωνίδης και ο Παντελής Χειμωνίδης. Για τον ΔΗΣΥ οι Θεολόγος Μανώλη Φώλος, Νίκος Γεωργίου, Άκης Ζανέτου, Δημήτρης Τσαγγάρη, Γιώργος Λακκοτρύπης, Γιώργος Θεμιστοκλέους, Πάμπος Γαβριήλ, Αυξέντης Ευαγγέλου, Άλκης Αναστασιάδης, και Ανδρέας Τταουξιής. Για την κομματική ομάδα της ΕΔΕΚ, εξελέγησαν οι Γιώργος Ανδρέου και Ανδρέας Χριστοφόρου. Για το ελαμ, ο Σωτήρης Ιωάννου και για τη Συμμαχία Πολιτών ο Μιχαλάκης Μάλλας.

-Περιοδεία σε Στρατόπεδα και Φυλάκια των Επαρχιών Λάρνακας και Λευκωσίας θα κάνει ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης, με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στις 9:30π.μ θα βρίσκεται στο Στρατόπεδο «Ανδρέα Σουρουκλή», στη Λάρνακα όπου θα ανταλλάξει ευχές με τους στρατιώτες και τους αξιωματικούς, και θα τους παραδώσει δώρα ως είθισται τις μέρες πριν από τις γιορτές

-Η Πρωτοβουλία Αθηαινιτών διοργανώνει στις 7:30μμ στο Κωνσταντινελένειο Κέντρο, διάλεξη με θέμα, οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, και οι αθέατες πτυχές. Εισηγητής θα είναι ο Δρ Γιάννος Χαραλαμπίδης.

-Διάλεξη με θέμα «Ο κινηματογράφος στην Κύπρο: Τα πρώτα στάδια και η μετέπειτα πορεία του», διοργανώνει το Ζηνώνειο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο, από τις 7.15 – 8.30 μ.μ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Εισηγητής θα είναι ο γνωστός Κύπριος Σκηνοθέτης Ανδρέας Πάντζης.

-Στην 53 Άριστοι αθλητές και αθλήτριες από όλες τις Ομοσπονδίες που έχουν την έδρα τους ή διαμένουν στη Λάρνακα και  διακρίθηκαν στα αγωνίσματα τους σε αγώνες στην Κύπρο και στο εξωτερικό τιμήθηκαν πρόσφατα σε ειδική Τελετή Βράβευσης. Επίσης τιμήθηκαν τα Αθλητικά Σωματεία ΑΕΚ στο Ποδοσφαιρικό και Καλαθοσφαιρικό της Τμήμα και η ΑΚΛΗ Ορόκλινης. Ειδικά βραβεία απονεμήθηκαν στους Αθλητές, Ευτύχιο Έλληνα  οδηγό της Φόρμουλα1, Ηλία Γεωργίου του Σωματείου Ολυμπιακής Γυμναστικής ΒΥΡΩΝ και Μιχάλη Μανώλη αθλητή του Mουάι THAI για τις τιμητικές τους διακρίσεις. Επιπρόσθετα τιμήθηκαν εννέα Χορηγοί για τη διαχρονική τους στήριξη στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Beach Volleyball που διεξήχθησαν στη Λάρνακα από το 2012 – 2016. Η Τελετή ολοκληρώθηκε με τις Βραβεύσεις Αθλητών και Παραγόντων του Αθλητισμού που ο κάθε ένας από τη δική του θέση τίμησαν τη Λάρνακα και τον αθλητισμό για πολλά χρόνια.  Τιμήθηκαν ο Άκης Κυριάκου για το πολύχρονο έργο του στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, ο Δρ. Μιχάλης Κρασιάς Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για την άριστη συνεργασία του με το Δήμο Λάρνακας στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Beach Volleyball που διεξήχθησαν στη Λάρνακα, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και προπονητής Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Προκόπης Γαβριηλίδης Α’ Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σκοποβολής για την πολύχρονη προσφορά του στο Άθλημα και ο Φλώρος Νικολάου Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λάρνακας για την πολύχρονη προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

-Η Φιλαρμονική Πολιτιστικού Ομίλου «ΟΜΟΝΟΙΑ» Αραδίππου, παρουσιάζει στις 7.45 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία. Μαέστρος θα είναι ο Ανδρέας Ανδρέου και η είσοδος θα είναι €5

Send this to a friend