Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Κούρσα μεταξύ Ανδρέα Βύρα και Αλέξη Μιχαηλίδη για την δημαρχία της Λάρνακας!
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Κούρσα μεταξύ Ανδρέα Βύρα και Αλέξη Μιχαηλίδη για την δημαρχία της Λάρνακας!

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Κούρσα μεταξύ Ανδρέα Βύρα και Αλέξη Μιχαηλίδη για την δημαρχία της Λάρνακας!

Κούρσα για δύο υποψήφιους Δημάρχους που αναμετρώνται στήθος με στήθος, αναμένουν τα εκλογικά επιτελεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ  στο Δήμο Λάρνακας για την εκλογική  αναμέτρηση της Κυριακής. 

 Από τους έξι υποψηφίους, φαίνεται να ξεχωρίζουν μόνο δύο, σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις  που έγιναν για λογαριασμό συγκεκριμένων κομμάτων, αλλά δε δόθηκαν στη δημοσιότητα. 

Εχθρός όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων είναι η αποχή και για το λόγο αυτό τα εκλογικά επιτελεία έχουν επιδοθεί σε έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο μηνυμάτων smsπροκειμένου να πείσουν το εκλογικό σώμα να προσέλθει στις κάλπες, καθώς εμπίπτει στο στατιστικό λάθος η διαφορά των ποσοστών, που δείχνει η δημοσκόπηση ότι καταλαμβάνουν τα δύο φαβορί της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής. 

 Πόλεμος έχει ξεσπάσει και στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με αναρτήσεις και σχολιασμούς από όλους τους υποψηφίους και τους οπαδούς τους, που φορτίζουν το ήδη τεταμένο προεκλογικό κλίμα στη Λάρνακα.

 Ο λόγος που η ίλαρη και ανεκτική πόλη του Ζήνωνα έχει φανατιστεί τόσο σε αυτές τις εκλογές, θα μπορούσε να είναι αντικείμενο μελέτης ψυχολόγων. Μια εξήγηση που δίνουμε χωρίς να είμαστε ειδικοί, είναι ότι αυτή η πόλη έχει μακρά ιστορία να μένει ουραγός στις διεκδικήσεις και στις προτιμήσεις των κέντρων λήψης αποφάσεων στη Λευκωσία. 

 Ο νέος Δήμαρχος που θα προκύψει την Κυριακή το βράδυ μόλις καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος, θα είναι σεβαστός από όλους. Θα πρέπει τότε όλες οι αντίθετες δυνάμεις να ενωθούν διότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αναλαμβάνει μια βαριά κληρονομιά από έργα που χρονίζουν και πρέπει να γίνουν για την πόλη μας.

Send this to a friend