Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Stan και ο Αραδιππιώτης Αντρέας Χατζηκώστας συνεργάζονται και μας παρουσιάζουν το νέο remix (video)!
Stan και ο Αραδιππιώτης Αντρέας Χατζηκώστας συνεργάζονται και μας παρουσιάζουν το νέο remix (video)!

Stan και ο Αραδιππιώτης Αντρέας Χατζηκώστας συνεργάζονται και μας παρουσιάζουν το νέο remix (video)!

Ο Stan μαζί με τον Αντρέα Χατζηκώστα απο την Αραδίππου μπήκαν μαζί στο στούντιο και ετοίμασαν το “Ταξίδεψε με”, που μιλάει για την αγάπη μιας γυναίκας. Το τραγούδι έχει διαφορετικό στιλ, από αυτά που μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα ο Stan καθώς ήταν πόθος του καλλιτέχνη να συνεργαστεί με τον Αντρέα.Kατι που ειχε προαναγγειλει και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter

stantweet

Οι δύο ερμηνευτές και φίλοι, αποφάσισαν για τις ανάγκες του νέου remix του Stan “ Ταξίδεψε με”, να ετοιμάσουν ένα ντουέτο.

Ο Αντρέας Χατζηκώστας έχει κάνει αίσθηση και έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, με το κοινό να τον ακολουθεί φανατικά και οι εποπές του καθώς και τα τραγούδια που τραγουδά να γίνονται μεγάλες επιτυχίες. Και τώρα, ήρθε η ώρα να συνεργαστεί και πάλι με έναν από τους διασημότερους καλλιτέχνες των τελευταίων χρόνων, που δεν είναι άλλος από τον Stan.

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα μας χαρίσουν μια νέα επιτυχία, που ερμηνεύει μαζί σε ένα remix, με τίτλο «Tαξίδεψε με». Το νέο single, κυκλοφορει την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου από την Αραδίππου Records και αναμένεται να κερδίσει και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τη νέα αυτή επιτυχία θα μας παρουσιάσει και ζωντανά, από την εποπή του ο Αντρέας Χατζηκώσταςστο facebook. Byeeeeee!!!

Ακούστε το τραγούδι σε πρώτη μετάδοση:

 

Πηγή: xeroteana.com

Send this to a friend