Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Πήραν φωτιά τα φλας των παπαράτσι! Πώς αντέδρασε ο Γιώρκας όταν συναντήθηκε με τον πρώην της Ράπτη;
Πήραν φωτιά τα φλας των παπαράτσι! Πώς αντέδρασε ο Γιώρκας όταν συναντήθηκε με τον πρώην της Ράπτη;

Πήραν φωτιά τα φλας των παπαράτσι! Πώς αντέδρασε ο Γιώρκας όταν συναντήθηκε με τον πρώην της Ράπτη;

H στιγμή κορυφώθηκε από αμηχανία…

Η Ελενα Ράπτη πριν γνωρίσει τον Κύπριο τραγουδιστή είχε δεσμό με τον Γιάννη Μαρακάκη. Η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο γοητευτικός δικηγόρος, οι οποίοι υπήρξαν στο παρελθόν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας, συνοδεύονταν φυσικά από τους νυν αγαπημένους τους στο fashion show των MI-RO στο κτίριο του παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στο πλευρό της η Έλενα Ράπτη είχε τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα και ο Μαρακάκης την σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου, με την οποία αντάλλαξαν γαμήλιους όρκους μόλις πριν ένα μήνα.

Σύμφωνα με την Espresso κατά την συνάντηση των δύο ζευγαριών επικράτησε, όπως ήταν επόμενο, αμηχανία. Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη συνάντηση της Ελενας με τον Γιάννη μετά το τέλος της σχέσης τους.

Οι δυο τους, εξάλλου, έχουν κοινό κύκλο γνωριμιών και έχει τύχει να συναντηθούν σε events κι άλλες φορές στο παρελθόν. Το… πρωτότυπο στοιχείο της εν λόγω συνάντησης ήταν ότι συνοδεύονταν και οι δύο από τους νυν αγαπημένους τους. Ετσι, τράβηξαν και το ενδιαφέρον των παπαράτσι. Παρά την αμηχανία τους, πάντως, υπήρξαν ιδιαίτερα διακριτικοί, όπως συμβαίνει κάθε φορά που βρίσκονται τυχαία.

Πηγή: tothemaonline.com

Send this to a friend