Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Επιχορηγημένο Σεμινάριο για Ηγεσία και Διοίκησης Ομάδος για Managers, Supervisors, Team Leaders και Προϊσταμένους (Λεμεσός, 21 & 22/12/2016)
Επιχορηγημένο Σεμινάριο για Ηγεσία και Διοίκησης Ομάδος για Managers, Supervisors, Team Leaders και Προϊσταμένους (Λεμεσός, 21 & 22/12/2016)

Επιχορηγημένο Σεμινάριο για Ηγεσία και Διοίκησης Ομάδος για Managers, Supervisors, Team Leaders και Προϊσταμένους (Λεμεσός, 21 & 22/12/2016)

Βασική ανάγκη της κατάρτισης:

Οι υπεύθυνοι Εταιρειών ,Οργανισμών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λοιπά Διευθυντικά Στελέχη οφείλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και τις δεξιότητες τους στην Διεύθυνση και Εποπτεία των χώρων όπου και ασκούν δραστηριότητα.

Είναι αναγκη να καταρτιστούν σε νέες μεθόδους απόδοσης και τεχνικών εκτέλεσης των καθηκόντων τους. Το συγκεκριμμένο πρόγραμμα θα βοηθήσει τους καταρτιζόμενους να αποκτήσουν τις απαραίτητες επιπρόσθετες γνώσεις και θα έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση των επαγγελματικών τους δυνατοτήτων και τη βελτίωση της εικόνας τους τόσο στο προσωπικό όσο και στη γενικότερη εικόνα της επιχείρησης, εταιρείας,οργανισμού εφόσον απορρέουν από τις ίδιες τις ανάγκες τους.

Το πρόγραμμα «Ηγεσία και Διοίκηση Ομάδος για Managers, Supervisors, Team Leaders και πρϊσταμένους τμημάτων» είναι συμμετοχικό (Interactive) σεμινάριο που θα βελτιώσει και θα αναπτύξει τις γνώσεις και τις ικανότητες των στελεχών στην οργάνωση και διοίκηση της σύγχρονης επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου.

Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος μετά την ολοκλήρωση του θα είναι οι καταρτιζόμενοι να είναι σε θέση να :

  •  Διοικούν σωστά το χώρο της Επιχείρησης, Εταιρείας, του Οργανισμού ή και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
  •  Να αποκτήσουν τη δυνατότητα-ικανότητα να πρετοιμάζουν και να οργανώνουν με τρόπο σωστό στον οποίο και δραστηριοποιούνται.
  •  Να διοικούν σωστά τον χώρο όπου ηγούνται.
  •  Να κάνουν σωστό καταμερισμό εργασιών στους υπαλλήλους.
  •  Να τηρούν σωστά χρονοδιαγράμματα εργασιών.
  •  Να φροντίζουν για την καλύτερη επικοινωνία στον χώρο εργασίας τους.
  •  Να γνωρίζουν αποτελεσματικές πρακτικές του σύγχρονου Management με έμφαση στην Ηγεσία.
  •  Να μπορούν να δημιουργήσουν αποτελεσματικές ομάδες εργασίας με έμφαση στο ομαδικό πνεύμα και την συνεργασία.
  •  Να μπορούν να διοικούν αποτελεσματικά και παραγωγικά τους υφιστάμενους τους,λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες παρακίνησης, και της δυναμικής των ομάδων.

Που Απευθύνεται;

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε Υπεύθυνους και Διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, εταιρειών, οργανισμών και Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν ως στόχο τη βελτίωση τους και την πιστοποίηση τους σε θέματα Ηγεσίας και Εποπτείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ

Send this to a friend