Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Οι 3 κυριότεροι τύποι Κυπραίων πατεράδων!
Οι 3 κυριότεροι τύποι Κυπραίων πατεράδων!

Οι 3 κυριότεροι τύποι Κυπραίων πατεράδων!

Familia! Η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή! Αναμφισβήτητα, είναι οι άνθρωποι μας, τα στηρίγματα μας και γενικότερα το σημείο αναφοράς μας στα δύσκολα αλλά και στις πιο τρελές, χαρούμενες στιγμές μας!

Αρχηγοί της οικογένειας; Ο παπάς τζιαι η μάμα! Εε okay.. βασικά στην Κύπρο μας τα σκήπτρα της αρχηγίας δίνονται στον πατέρα ή αλλιώς τζύρη μας! Χαρακτηρίζεται ως ο στύλος, η κολώνα του σπιθκιού τζιαι ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε.

Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε τους 3 τύπους του Σύπριοτ πατέρα:

1 Ο υπερπροστατευτικός παπάς!

daddy20daughter20letter-696x347

Εδώ έχουμεν τον παπάκι, τον πατερούλη τζιαι γενικότερα ό,τι πιο χαριτωμένο χαϊδευτικόμπορούμε να σκεφτούμε για αυτόν! Βασικά, εν ο πανταχού παρών daddy τζιαι όσοι τον έχουν, εν λες τζιαι έχουν 2 μανούλες!

Ο γλυκούλης πατερούλης, λοιπόν, παρουσιάζεται με άποψη για όλα -μα όλα- τα θέματα (ναι, ναι ακόμα τζιαι τα στυλιστικά)! Μπορεί να γίνει και υπερ-υπερ-υπερ-προστατευτικός, σε σημείο που εν θα σε αφήνει λεπτό μόνο σου τζιαι θα σου ασκεί στενό μαρκάρισμα – ειδικάαν είσαι κόρη! Ξεκινά από το “πού ήσουν; Με ποιον; Πού τον εγνώρισες τούτον; Εν καλός; Εν τζιαι φαντάζομαι να του έδωκες τζιαι πολύ σημασία, έννεν;” Τζιαι το ερωτηματολόγιο εντελειώνει!

Χαρακτηριστικό του; Η φράση που λέει «γελούν τζιαι τα μουστάτζια του»! Ειδικά όταν βλέπει την κοράσα ευτυχισμένη τζιαι όταν ακούει τους άλλους να λαλούν για το γιόκαρο του «Άδε ίντα κοπέλλιν, σαν τον παπά του»! Λογικά ταυτίζεται!

Διαβάστε περισσότερα στο studentlife.com.cy

Send this to a friend