Home ΛΑΡΝΑΚΑ Περιοδεία Δήμου Λάρνακας στους πλημμυρισμένους δρόμους της πόλης
Περιοδεία Δήμου Λάρνακας στους πλημμυρισμένους δρόμους της πόλης

Περιοδεία Δήμου Λάρνακας στους πλημμυρισμένους δρόμους της πόλης

Περιοδεία στους πλημμυρισμένους δρόμους της Λάρνακας κάνει από τα ξημερώματα της Τρίτης (01/11) ο Δημαρχεύων Λάρνακας Πέτρος Χριστοδούλου, ενώ την περιοχή Καμάρων επισκέφθηκαν και οι βουλευτές Νίκος Κέττηρος, Ζαχαρίας Ζαχαρίου και Γιώργος Κάρουλλας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε ότι από τις 3:30 τα ξημερώματα (01/11) βρίσκεται μαζί με τον αναπληρωτή Δημοτικό Γραμματέα στους δρόμους και επισκέπτονται πλημμυρισμένους δρόμους και σπίτια.

Πρόσθεσε ότι «μέχρι πριν μία περίπου εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λάρνακας σύσκεψη όλων των αρμοδίων τμημάτων για να μελετηθεί κατά πόσον όλα είναι εντάξει σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων. Επίσης καθαρίστηκαν όλες οι σχάρες και οι οχετοί στο Δήμο ειδικά μάλιστα στις περιοχές όπου κάθε χρόνο αντιμετωπίζουν τα ίδια πρόβλημα με τις βροχές με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν τα σπίτια και να καταστρέφονται περιουσίες».

Ωστόσο, συνέχισε «πάντα με τις πρώτες βροχές μεταφέρονται διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται στους δρόμους, με αποτέλεσμα οι σχάρες να κλείνουν. Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις χθεσινοβραδινές βροχές είναι στην περιοχή Καμάρων και συγκεκριμένα στην Οδό Φιλονόης και στην περιοχή της Στρατηγού Τιμάγια στην Οδό Τερψιχόρης, που ουσιαστικά είναι πρόβλημα του Συμβουλίου Αποχετεύσεων».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε «οι Δήμοι Λάρνακας και Αραδίππου καθώς και η Επαρχιακή Διοίκηση θα πρέπει να επικεντρωθούμε προκειμένου να επιλυθεί το θέμα που δημιουργείται στη περιοχή Καμάρων».

Ανέφερε ακόμα ότι «στην Οδό Τερψιχόρης δεν λειτούργησαν ορισμένες αντλίες που υπήρχαν για άντληση των νερών πιθανότατα λόγω της διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος».

ΚΥΠΕ 

Send this to a friend