Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ VIDEO από το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα όσα έζησε – «Σε κάποια στιγμή σηκώθηκε η καρότσα του»
VIDEO από το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα όσα έζησε – «Σε κάποια στιγμή σηκώθηκε η καρότσα του»

VIDEO από το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα όσα έζησε – «Σε κάποια στιγμή σηκώθηκε η καρότσα του»

Παρέμενε κλειστός μέχρι τις 19:00 (πάνω από δυο ώρες) ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού. Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις συνθήκες υπό τις οποίες αναποδογύρισε η νταλίκα.

Δεν είχεδοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας –Λεμεσού μετά και από την ανατροπή νταλίκας γύρω στις 15:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (26/10).

Οι νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο οδηγός της νταλίκας δεν φέρει σοβαρά τραύματα, ενώ νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στην σκηνή του τροχαίου βρέθηκε το ThemaOnlineπου κατέγραψε την σκηνή του ατυχήματος.

Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, ο μοτοσικλετιστής Ηρακλής Χριστοφή, ο οποίος ακολουθούσε την πορεία της νταλίκας μας περιγράφει όλα όσα έζησε: «Ήταν μπροστά μου το φορτηγό και σε κάποια στιγμή σηκώθηκε η καρότσα του από την μια πλευρά, με τον οδηγό να κάνει αρκετές προσπάθειες να την επαναφέρει. Στην προσπάθεια του να ελέγξει το φορτηγό, σηκώθηκε η άλλη πλευρά ενώ λόγω της κίνησης που έκανε, η νταλίκα ανατράπηκε».

Όπως μας ανάφερε ο αυτόπτης μάρτυρας, πριν να συμβεί το κακό, πίσω από το φορτηγό υπήρχε άλλο προπορευόμενο όχημα, ενώ ο μοτοσικλετιστής μας επισήμανε πως σκεφτόταν εκείνη την στιγμή να προσπεράσει την νταλίκα.

«Ευτυχώς, μόλις είδα την φάση πάτησα φρένο και σταμάτησα για να πάω κοντά στον οδηγό. Σκεφτόμουν να προσπεράσω το φορτηγό εκείνη την στιγμή. Αμέσως κάλεσα την Αστυνομία αλλά και  την Πυροσβεστική. Πήγα κοντά στον οδηγό και ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σοβαρό»μας αναφέρει ο κ.Χριστοφή

Να σημειώνουμε πως το φορτηγό μετέφερε τόνους από μπάζα σκουπιδιών και άλλων αχρήστων υλικών.

Πηγή: tothemaonline.com

Send this to a friend