Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Οι 19+2 ισοβίτες των Κεντρικών φυλακών – Ποιοι είναι και πώς κατέληξαν στο κελί (pics)
Οι 19+2 ισοβίτες των Κεντρικών φυλακών – Ποιοι είναι και πώς κατέληξαν στο κελί (pics)

Οι 19+2 ισοβίτες των Κεντρικών φυλακών – Ποιοι είναι και πώς κατέληξαν στο κελί (pics)

Εικοσιένα ισοβίτες κρατούνται αυτή την στιγμή στις Κεντρικές φυλακές εκ των οποίων οι 19 είναι άνδρες και οι δυο γυναίκες ενώ σχεδόν όλοι (εκτός δυο) καταδικάστηκαν για φόνο εκ προμελέτης.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφάλισε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο μακροβιότερος ισοβίτης είναι ο Παναγιώτης Καυκαρής ο οποίος καταδικάστηκε το 1987 για τη δολοφονία επιχειρηματία και των δυο ανήλικων παιδιών του ενώ αυτή την περίοδο είναι στο «περίμενε» για να αποφυλακιστεί 29 χρόνια μετά.

«Πρωταθλητής» στην διάπραξη εγκλημάτων αποδεικνύεται ο γνωστότερος ισοβίτης Αντώνης Προκοπίου Κίτας ο οποίος έχει στο «βιογραφικό» του δολοφονίες, αποδράσεις αλλά και την πρωτοφανή κλοπή της σορού του τέως Προέδρου Τάσου Παπαδόπουλου.

Επίσης, ανάμεσα στους 21 ισοβίτες βρίσκονται και 3 πρόσωπα που καταδικάστηκαν σε άλλες χώρες και μεταφέρθηκαν στην Κύπρο για να εκτίσουν την ποινή τους.

Εν τω μεταξύ, άλλοι 4 ισοβίτες έχουν αποφυλακιστεί με τον όρο επ’ αδεία τα τελευταία χρόνια ενώ αντιμέτωποι με ποινή ισόβιας κάθειρξης είναι άλλοι 7 υπόδικοι, των οποίων οι δίκες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά ποιοι είναι οι 21 ισοβίτες και το έγκλημα που τους οδήγησε στη φυλακή:

1987: Τριπλό φονικό 

Ισοβίτης:

  1. Παναγιώτης Καυκαρής
Ο ισοβίτης κρίθηκε ένοχος για φόνο εκ προμελέτης. Ο Καυκαρής τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητο του επιχειρηματία Πανίκου Μιχαήλ. Όταν το θύμα εισήλθε στο αυτοκίνητο μαζί τα δυο του παιδιά, ηλικίας 11 και 13 ετών, ο Καυκαρής πυροδότησε τον μηχανισμό και τους σκότωσε. Ο τρίτος γιος της οικογένειας, μόλις δύο ετών, γλίτωσε όπως και η μητέρα του.

Ο Καυκαρής δεν αποκάλυψε ποτέ τον ηθικό αυτουργό της εγκληματικής ενέργειας, ο οποίος φέρεται να του είχε υποσχεθεί 10.000 λίρες.

1994: Δολοφόνησε την σύντροφο του και τον εραστή της

Ισοβίτης:

  1. Κυριάκος Γεωργιάδης

Ο 56χρονος ισοβίτης που κατάγετε από τη Λεμεσό και διέμενε στην Αμερική, καταδικάστηκε σε δυο φορές ισόβια στο Λος Άντζελες για τη στυγερή δολοφονία της συντρόφου του (35 ετών τότε ο καταδικασθέντας) και του εραστή της. Ο Γεωργιάδης που είχε άδεια οπλοφορίας, τους πυροβόλησε ενώ αμέσως μετά το έγκλημα κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία στην οποία ομολόγησε τη πράξη του.

Τον Φεβρουάριο του 2012 ο Γεωργιάδης μεταφέρθηκε από Αμερικανική φυλακή, στις Κεντρικές Φυλακές στη Λευκωσία, για να συνεχίσει την έκτιση της ποινής του, αφού εξέτισε στις ΗΠΑ, 18 χρόνια της ποινής της διπλής ισόβιας φυλάκισης.

1994: Οι πρώτες δολοφονίες του «Αλ Καπόνε»

Ισοβίτης:

  1. Αντώνης Προκοπίου Κίτας (Αλ Καπόνε)
  2. Μιχάλης Ιακωβίδης (οδηγός ταξί)

Οι δυο τους καταδικάστηκαν σε ισόβια για τους φόνους της 28χρονης Κριστίν Κωνσταντινίδου, οικιακής βοηθού, και της 21χρονης Οξάνα Λίσνα, καλλιτέχνιδας. Η Κριστίν Κωνσταντινίδου θάφτηκε στον σκουπιδότοπο του Κοτσιάτη, ενώ η Οξάνα Λίσνα ρίχθηκε σε ξεροπήγαδο στα Λειβάδια. Χρειάστηκε η επιστράτευση δέκα εκσκαφέων για να εντοπιστεί η σορός της Κριστίν που ήταν κρυμμένη κάτω από τόνους σκουπιδιών. Οι σοροί των δύο γυναικών βρέθηκαν σε πλήρη αποσύνθεση.

Ο σεσημασμένος Κίτας και το «πλούσιο» προφιλ

Πριν από τους δύο φόνους, ο Κίτας, γνωστός ως «Αλ Καπόνε», είχε απασχολήσει επανειλημμένα την αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και άλλα αδικήματα.

Ο Κίτας απόδρασε δύο φορές. Μια το 1993, όταν είχε συλληφθεί στην Αθηένου για κλοπή κοσμηματοπωλείου και είχε ζητήσει από τους αστυνομικούς να περάσουν από το σπίτι του, λέγοντας πως ήθελε να αλλάξει ρούχα. Εκεί ο Αλ Καπόνε έπιασε στον ύπνο τους αστυνομικούς που τον ανέμεναν στην είσοδο της οικίας και τους ξέφυγε από την πίσω πόρτα.

Η δεύτερη απόδρασή του έγινε το 2008, από το παράθυρο του Απολλώνειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, χρησιμοποιώντας σκάλα που του έφεραν άλλα πρόσωπα ενώ στη συνέχεια διέφυγε με αυτοκίνητο που τον ανέμενε στην περιοχή. Η απόδρασή του δεν έγινε αμέσως αντιληπτή ενώ όταν θεάθηκε στο Κέντρο της Λευκωσίας ακολούθησε άγρια καταδίωξη και πιστολίδι. Τελικά κατάφερε να ξεφύγει των αστυνομικών και συνελήφθη περίπου ένα μήνα αργότερα.

Η απόδραση του Κίτα έφερε τα πάνω κάτω και οι τότε Υπουργός Δικαιοσύνης Κύπρος Χρυσοστομίδης και Αρχηγός Αστυνομίας Ιάκωβος Παπακώστας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Η κλοπή της σορού του Τάσου

Ενόσω βρισκόταν στη φυλακή, ο Αντώνης Προκοπίου Κίτας καταδικάστηκε ξανά από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, μαζί με τον αδελφό του Μάμα και τον Ινδό Σαρμπτζίτ Σινγκ σε φυλάκιση (20 μηνών οι δυο πρώτοι και 18 μηνών ο τρίτος) για την κλοπή των λειψάνων του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου που διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2009.

Κίνητρο της κλοπής της σορού ήταν να δίνει πληροφορίες για εξιχνίαση της υπόθεσης με σκοπό να τύγχανε επιεικούς μεταχείρισης που θα τον γλίτωνε από την ισόβια κάθειρξη.

Ο Μάμας Προκοπίου Κίτας, με τη βοήθεια του Σινγκ, ξέθαψε τη σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου από το κοιμητήριο της κοινότητας Δευτεράς, κοντά στην κυπριακή πρωτεύουσα και τη μετέφεραν σε άλλο κοιμητήριο, όπου και την έθαψαν πρόχειρα. Τα λείψανα βρέθηκαν έπειτα από περίπου ένα χρόνο.

1994: Βιασμοί και απόπειρες στραγγαλισμών

Ισοβίτης:

  1. Σωτήρης Μεχμέτ (Τουρκοκύπριος)

Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο της Αγγλίας ο Τουρκοκύπριος ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για βιασμούς και τις απόπειρες στραγγαλισμών των θυμάτων του.

Σύμφωνα με τα γεγονότα ο πρώτος βιασμός γυναίκας διαπράχθηκε το 1994 ενώ οι άλλοι δυο το 1996.

Ο Τουρκοκύπριος ζήτησε και μεταφέρθηκε στις Κεντρικές φυλακές της Κύπρου το Ιανουάριο του 2012.

2003: Μαζικοί βιασμοί γυναικών

Ισοβίτης:

1 Πέτρος Ανθιάς

Συγκλονισμό προκάλεσαν οι μαζικοί βιασμοί στην Αγγλία από τον Κύπριο δράστη ο οποίος μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Πέτρος Ανθιάς συνελήφθη και καταδικάστηκε το 2004 σε ισόβια κάθειρξη για τους βιασμούς 10 γυναικών και άσεμνες πράξεις σε βάρος τους.

Τον Νοέμβριο του 2007 ο ισοβίτης μεταφέρθηκε στις Κεντρικές φυλακές της Κύπρου για να εκτίσει την ποινή του.

2004: Η ιστορία της Μάγδας

Ισοβίτες:

  1. Γιόχοανγκ Μπό (Κινέζος)
  2. Ζισιάν Μοχάματ (Πακιστανός)

Οι δυο αλλοδαποί καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τη στυγερή δολοφονία του 37χρονου Παύλου Χριστοδούλου, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σε χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου τύπου Μερσεντές στο Καϊμακλί.

Μετά από σειρά εξετάσεων, αποκαλύφθηκε ότι οι δυο σκότωσαν τον Χριστοδούλου και στη συνέχεια τον πυρπόλησαν με βενζίνη και τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας ήταν η σύζυγος του θύματος, η Μάγδα Ελευθερίου, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον Πακιστανό και η οποία καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή.

2006: Σκότωσε την φίλη του

Ισοβίτης:

  1. Χριστάκης Γαβριήλ

Η Ρούλα Παντελή, 41 ετών, (διαζευγμένη και μητέρα δύο κοριτσιών), απουσίαζε από το σπίτι της από το μεσημέρι της 30/9/06, χωρίς να δώσει σημεία ζωής. Ανήσυχοι οι δικοί της, την επόμενη μέρα 1/10/06 κατέφυγαν στην Αστυνομία όπου δήλωσαν την εξαφάνιση της. Η Αστυνομία άρχισε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό της. Δεκαπέντε μέρες αργότερα, δηλαδή στις 15/10/06 και ώρα 17.00 εντοπίστηκε, από κάποιον κυνηγό, σε αποσύνθεση, το πτώμα της, βορειοανατολικά του πεδίου βολής του χωριού Αγίου Φύλα, σε θαμνώδη περιοχή. Στο πίσω μέρος του κρανίου έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση η οποία προήλθε από δυο πυροβολισμούς.

Ο Γαβριήλ διατηρούσε σχέση με την Ρούλα και μάλιστα είχε «ραντεβού» μαζί της το μεσημέρι του Σαββάτου που δολοφονήθηκε. Ανακρινόμενος τότε ο καταδικασθέντας ανέφερε ότι γνώριζε τη Ρούλα, είχε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις μαζί της, κατά διαστήματα έβγαιναν έξω για φαγητό, μερικές φορές συναντιόντουσαν και στο σπίτι της, αλλά τελευταία αραίωσαν οι σχέσεις τους. Είχε αναφέρει ότι συναντήθηκαν για να του δώσει κάποια σχέδια για τη διακόσμηση φούρνου που θα άνοιγε η κόρη του στην Τριμίκλινη.

Ωστόσο το γενετικό υλικό στο φονικό όπλο «πρόδωσε» το Γαβριήλ ο οποίος προηγουμένως τον είχε υποδείξει στην αστυνομία ισχυριζόμενος ότι είναι κάποιο άλλου προσώπου, τον οποίο κατονόμασε, και ήθελε να ενοχοποιήσει.

2007: Σκότωσε τον εργοδότη του

Ισοβίτης:

  1. Τσέν Ζιάν (Κινέζος)

Ο αλλοδαπός καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την στυγερή δολοφονία του εργοδότη του που διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2007 στην Πάφο.

Κίνητρο του εγκλήματος οι οικονομικές διαφορές που είχαν θύμα και θύτης καθώς ο καταδικασθέντας ισχυριζόταν ότι δεν τον πλήρωνε.

Ο Ζιάν κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

2008: Η αδελφοκτονία και η πρώτη γυναίκα ισοβίτης

Ισοβίτης:

  1. Ευτυχία Ζαρρή (δασκάλα)

Μετά από πληροφορία η αστυνομία έσπευσε στην οικία της Ευτυχίας Ζαρρή στον Άγιο Δομέτιο όπου βρέθηκε νεκρή η αδελφή της, Έλλη, 25 ετών.

Πάνω από το πτώμα της νεαρής βρισκόταν η 29χρονη δασκάλα και η μεγαλύτερη αδελφή της, η οποία υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι λίγα λεπτά προηγουμένως η Ευτυχία πυροβόλησε την αδελφή τους.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της Έλλης Ζαρρή προήλθε από δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι. Στο δωμάτιο της 29χρονης βρέθηκε κυνηγετικό όπλο ΔΟΚΟ, με το οποίο έγινε το φονικό.

Η Ζαρρή ήταν η πρώτη γυναίκα που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

2010: Η στυγερή δολοφονία του Άντη

Ισοβίτες:

  1. Έλενα Σκορδέλη (παρουσιάστρια)
  2. Τάσος Κρασοπούλης (δημόσιος υπάλληλος)
  3. Ανδρέας Γρηγορίου (κρεοπώλης)
  4. Γρηγόρης Ξενοφώντος (υδραυλικός)

Μετά από μια δίκη, η τρίχρονη διάρκεια της οποίας ίσως αποτελεί κάποιο ρεκόρ, οι 4 κρίθηκαν ένοχη και καταδικάστηκαν σε ισόβια για την στυγερή δολοφονία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Άντη Χατζηκωστή που είχε συγκλονίσει την Κύπρο.
Το φονικό διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας λίγο πριν της 9 όταν ο άτυχος 43χρονος Άντης επέστρεψε στο σπίτι του στην περιοχή της Αμερικανικής Πρεσβείας, από το Συγκρότημα ΔΙΑΣ. Οι δυο δράστες, που ήταν με μοτοσικλέτα, του είχαν στήσει καρτέρι και εξερχόμενος του οχήματος του, ο ένας εξ αυτών, τον πυροβόλησαν δυο φορές εξ επαφής.

Ο Φάνος Χατζηγεωργίου, ο οποίος ήταν ο ένας εκ των δραστών, ομολόγησε την ανάμειξή του στο στυγερό έγκλημα και κατονόμασε ως ηθικούς αυτουργούς τα αδέλφια Σκορδέλη και Κρασοπούλη και ως δολοφόνο τον Γρηγόρη Ξενοφώντος.

Κίνητρο για τη στυγερή δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή ήταν οι διαφορές των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα», Έλενας Σκορδέλη και Τάσου Κρασοπούλη με τον Άντη Χατζηκωστή ενώ κίνητρο των άλλων δυο ήταν τα χρήματα.

2011: Φόνος μάνας και κόρης

Ισοβίτης:

  1. Θεόδωρος Θεοφάνους (κομμωτής)
Ο 30χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της 24χρονης εγκύου, Γιούλια Οπόροκ και της 3χρονης κόρης της, Βικτώρια που διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου.

Η Οπόροκ, μολδαβικής καταγωγής, συζούσε με τον 30χρονο τα τελευταία τρία χρόνια, μετά το χωρισμό της με τον πατέρα της 3χρονης Βικτώρια.

Ο ισοβίτης πυροβόλησε την 24χρονη  στο πρόσωπο, στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα. Μιάμιση ώρα αργότερα, και σε απόσταση μόλις 50 μέτρων, βρέθηκε νεκρό και το τρίχρονο κοριτσάκι της. Οι ιατροδικαστές που εξέτασαν το πτώμα του παιδιού, αποφάνθηκαν ότι είχε βιαστεί και βασανιστεί πριν από το θάνατό της.

Ανακοινώνοντας την καταδικαστική απόφαση, ο πρόεδρος του Κακουργιοδικείου, ανέφερε πως για πρώτη φορά στην Κύπρο έχει εκδικαστεί τόσο σοβαρή υπόθεση ανθρωποκτονίας. Εκτίμησε, ότι ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει από τη Γιούλια να μην την φέρει μαζί της στη μοιραία συνάντηση τους, ωστόσο ακόμη και όταν είδε την μικρή στο αυτοκίνητο της μητέρας της δεν μετάνιωσε και υλοποίησε τα αποτρόπαια σχέδια του.

Κίνητρο του στυγερού εγκλήματος, σύμφωνα με το δικαστήριο, ήταν η παθολογική ζήλια αλλά και τα οικονομικά προβλήματα του 30χρονου, ο οποίος πλήρωνε τόκους 30.000 ευρώ σε δόσεις σε τοκογλύφους. Η Γιούλια του είχε υποσχεθεί ότι θα του δάνειζε 300 χιλιάδες ευρώ που θα έπαιρνε δήθεν από τον παππού της και όταν κατάλαβε ότι τον κορόιδευε, εξαγριώθηκε.

2012: Πενταπλό φονικό Αγίας Νάπας

Ισοβίτης:

  1. Δημήτρης Μαμαλικόπουλος (Ελλαδίτης)
  2. Τάσος Τσεχιλίδης (Ελλαδίτης)

Οι κατηγορούμενοι βρέθηκαν ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά για την εν ψυχρώ εκτέλεση πέντε σωματοφυλάκων του επιχειρηματία Φάνου Καλοψηδιώτη τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα. Η ποινή που τους επεβλήθη (5 φορές ισόβια) πρόκειται για την αυστηρότερη που έχει επιβληθεί ποτέ στην Κύπρο.

Οι Μαμαλικόπουλος και Τσεχιλίδης έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτημα για απονομή χάριτος μετά από 60 χρόνια.

2012: Τον λήστεψε και τον σκότωσε

Ισοβίτης:

  1. Κώστας Παλάσκας

Ο 44χρονος μηχανικός κρίθηκε ένοχος για την ένοπλη ληστεία και τον φόνο εκ προμελέτης του Χρυσοχόου, Μιχαλάκη Δημητρίου, 67 χρόνων από την Λάρνακα.

Το φονικό διαπράχθηκε σε ερημική περιοχή στην πέτρα του ρωμιού όταν δράστης και θύμα έκλεισαν ραντεβού για αγοραπωλησία χρυσαφικών. Ο 44χρονος σύμφωνα με τα στοιχεία πυροβόλησε το θύμα στο θώρακα με κυνηγετικό όπλο τύπου «φλοπέρ» και ακολούθως τον αποτελείωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι, σχεδόν εξ επαφής. Επίσης ο καταδικασθέντας απέσπασε από το θύμα το ποσό των 17 χιλιάδων ευρώ.

Τον ισοβίτη πρόδωσαν οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν στο παντελόνι του, καθώς και οι τηλεφωνικές του συνομιλίες, οι οποίες τον τοποθέτησαν επιστημονικά στην σκηνή του εγκλήματος. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου το χέρι του φονιά όπλισαν οι άσχημες οικονομικές συνθήκες που είχε και τα διάφορα χρέη σε τράπεζες και ιδιώτες.

2013: Τον δολοφόνησαν και τον πυρπόλησαν

Ισοβίτης:

  1. Ονισίφορος Κόλιας

Ο 34χρονος Λουκάς Κωνσταντίνου – Ολέ από το Κολόσσι είχε βρεθεί απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Αλυκής Ακρωτηρίου, τον Απρίλιο του 2013.

Ο άτυχος Λούκας, πατέρας ενός μικρού παιδιού, είχε σχολάσει από το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λεμεσού όπου εργαζόταν χωρίς όμως να επιστρέψει στο σπίτι του, γεγονός που ανησύχησε τους δικούς του. Μετά από σχετική καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία η αδελφή του, άρχισαν έρευνες μέχρι που βρέθηκε απανθρακωμένο το πτώμα του μαζί με το αυτοκίνητο του στην περιοχή του δάσους των ευκαλύπτων. Από ιατροδικαστική έκθεση προέκυψε ότι το θύμα έφερε αιμάτωμα στο κρανίο το οποίο προκλήθηκε από κτύπημα που δέχτηκε ο 34χρονος πριν το σώμα του παραδοθεί στη φωτιά.

Κατηγορούμενοι για το φονικό ήταν ο Κόλιας και η σύζυγος του θύματος Χριστοδούλα Χαραλάμπους, με την οποία ήταν εραστές και φαίνεται να οργάνωσαν μαζί το έγκλημα.

Ωστόσο η 29χρονη αθωώθηκε από το δικαστήριο στις δύο κατηγορίες που αντιμετώπιζε, αυτές της συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου και φόνου εκ προμελέτης ενώ ο Κόλιας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

2013: Η δολοφονία Ρόπα στην Αγία Νάπα

Ισοβίτης:

  1. Γιώργος Ανδρέου (οδηγός ταξί)

Ο καταδικασθείς για την δολοφονία του Παντελή Αντωνίου Ρόπα 66 ετών από την Σωτήρα, Γιώργος Ανδρέου 36 ετών από την Ξυλοφάγου, ήταν εξ αγχιστείας συγγενής του θύματος, καθώς η αδελφή του ήταν παντρεμένη με ένα από τους τέσσερις υιούς του θύματος και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Ο Ανδρέου πυροβόλησε με δίκαννο οπισθογεμές κυνηγετικό όπλο (ΔΟΚΟ) το θύμα την ώρα που αυτός, επίσης οδηγός ταξί, έπαιζε τάβλι μαζί με άλλο συνάδελφο του.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στην πιάτσα ταξί που διατηρούσε το θύμα, σε πάροδο της λεωφόρου Νησί στην Αγία Νάπα κι ενώ ο καταδικασθέντας βρισκόταν μέσα στο διπλοκάμπινο αυτοκίνητό του.

Πηγή: reporter.com.cy

Send this to a friend