Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τα κατάφερε η Στέφανη – «Με μεγάλη χαρά και δάκρυα στα μάτια, σας ανακοινώνω ότι αντλούμε νερό» (pics)
Τα κατάφερε η Στέφανη – «Με μεγάλη χαρά και δάκρυα στα μάτια, σας ανακοινώνω ότι αντλούμε νερό» (pics)

Τα κατάφερε η Στέφανη – «Με μεγάλη χαρά και δάκρυα στα μάτια, σας ανακοινώνω ότι αντλούμε νερό» (pics)

Τον περασμένο Ιούνιο, το onlycy… παρουσίασε στην κυπριακή κοινωνία μια νεαρή κοπέλα από τη Λεμεσό, πρότυπο για όλους εμάς αλλά και τα παιδιά που μπαίνουν τώρα σιγά σιγά στην κοινωνία.

Όλοι θα θυμάστε την Στέφανη Γρηγορίου που με το λαμπρό εθελοντικός της έργο προσφέρει ότι μπορεί με διάφορους τρόπους παιδιά της Γκάνας.

>>>Διαβάστε σχετικά: Γνωρίστε την Στέφανη, τη νεαρή Κύπρια που λατρεύουν τα παιδιά στη Γκάνα – Συγκινητικές φωτογραφίες και βίντεο – (Α’ Μέρος)

Μετά την δημοσίευση της ιστορίας της Στέφανης στο onlycy,  υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και από άλλα μέσα και η Στέφανη παρουσιάστηκε και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

>>>Διαβάστε επίσης: Η σκληρή καθημερινότητα των παιδιών στη Γκάνα, το πλατύ χαμόγελο και το μήνυμα για τα δικά μας παιδιά… (PHOTOS – Β’ Μέρος)

Λάβαμε δεκάδες mail και τηλέφωνα από ανθρώπους που ήθελαν να βοηθήσουν την Στέφανη ενώ και το τηλέφωνο της χτυπούσε ασταμάτητα.

Βλέποντας όλο αυτό το ενδιαφέρον του κόσμου αποφάσισε και δημιούργησε ένα λογαριασμό στην γνωστή πλατφόρμα  crowdfunding,www.generosity.com, όπου ο καθένας μπορεί ακόμα και τώρα να προσφέρει στον συγκεκριμένο λογαριασμό το ποσό που επιθυμεί.

Στόχος το αυτονόητο για μας… Το καθαρό νερό

Αρχικός στόχος ήταν να μαζευτούν 5700 δολάρια ούτως ώστε να κατασκευαστεί ένα πηγάδι για να μπορούν αρκετοί άνθρωποι να απολαμβάνουν κάτι που για μας είναι αυτονόητο. Το καθαρό νερό.

Η Στέφανη λοιπόν τα κατάφερε. Με τη βοήθεια και του κόσμου μάζεψε περίπου 5.500 δολάρια και έφυγε ξανά για την Γκάνα για κάνει την μεγάλη της επιθυμία πραγματικότητα.

Ο στόχος επιτεύχθη

Και ναι αυτές τις μέρες μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ότι ο στόχος επετεύχθη, το πηγάδι είναι έτοιμο και ότι πάνω από 1500 άνθρωποι από τα γύρω χωριά θα έχουν πλέον καθαρό νερό.


Τα εύγε και τα like πέφτουν βροχή για το κορίτσι αυτό που σίγουρα αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία μας.

Μπράβο σου Στέφανη. Είμαστε δίπλα σου για τον επόμενο στόχο. Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που το onlycy.com έβαλε το δικό του λιθαράκι σε αυτή την υπέροχη προσπάθεια.

Δείτε το συγκινητικό σχόλιο της Στέφανης και πιο κάτω σχετικές φωτογραφίες:

Με μεγάλη χαρά και δάκρυα στα μάτια μου, σας ανακοινώσω ότι το έργο με την γεώτρηση έχει ολοκληρωθεί και μπορούμε πλέον να αντλούμε νερό!

Ξεκινώντας από σήμερα, βοηθάμε τουλάχιστον 1500 άτομα να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό καθημερινά!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κάθε ένα από εσάς που έχει βοηθήσει για να γίνει αυτό κατορθωτό! 146 χορηγοι, όλοι μαζί δημιουργήσατε ένα ιστορικό γεγονός σήμερα! Είμαι περήφανη για μας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες:

Gallery (Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση):
Πηγή: onlycy.com

Send this to a friend