Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τουριστική και εμπορική ανάπτυξη του λιμανιού της Λάρνακας για το καλό της πόλης
Τουριστική και εμπορική ανάπτυξη του λιμανιού της Λάρνακας για το καλό της πόλης

Τουριστική και εμπορική ανάπτυξη του λιμανιού της Λάρνακας για το καλό της πόλης

Συνάντηση υποψήφιου Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα με μέλη της “Συντονιστικής Επιτροπής για την Εμπορική Ανάπτυξη του Λιμανιού Λάρνακας”.

Πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, συνάντηση μεταξύ του υποψήφιου Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και μελών της “Συντονιστικής Επιτροπής για την Εμπορική Ανάπτυξη του Λιμανιού Λάρνακας”.

Κατά τη συνάντηση, τα μέλη της Επιτροπής τόνισαν ότι η επιβολή πλαφόν στα διακινούμενα φορτία για το λιμάνι της Λάρνακας, σε συνάρτηση με τη συμφωνία Κυπριακής Δημοκρατίας και ιδιωτών διαχειριστών του λιμανιού Λεμεσού, θα είναι καταστροφική για το λιμάνι της Λάρνακας και κατ’ επέκταση για την οικονομία της πόλης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας συμφώνησε πως πρόκειται για εχθρική ενέργεια κατά της Λάρνακας και όσων δραστηριοποιούνται εμπορικά, κι ότι μια τέτοια εξέλιξη πλήττει τόσο όσους δραστηριοποιούνται όσο και την ίδια την πόλη. Ο Ανδρέας Βύρας αναφέρθηκε στην ανάγκη για τουριστική και εμπορική ανάπτυξη του λιμανιού, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τυχόν περιβαλλοντικές επιπτώσεις και στηριγμένοι σε σωστές επιστημονικές μελέτες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας τόνισε ότι “οφείλουμε να επενδύσουμε στον τουρισμό, αλλά την ίδια στιγμή οφείλουμε και να ενισχύσουμε την εμπορική βιομηχανία και κατ’ επέκταση τις εταιρείες που ήδη εργάζονται στο λιμάνι της πόλης μας”.

Κατά τη συνάντηση, τα μέλη της Επιτροπής παρέδωσαν υπόμνημα στον υποψήφιο Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και συμφώνησαν όπως συνεχιστεί ο διάλογος με στόχο την εξεύρεση λύσεων προς όφελος της πόλης της Λάρνακας.

Η χθεσινή συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων με συνδέσμους, επιτροπές, οργανώσεις, ομάδες, αλλά και κατοίκους της πόλης του Ζήνωνα, έτσι ώστε να ληφθούν υπόψη σημαντικά, αλλά και καθημερινά προβλήματα, που αντιμετωπίζει σήμερα η πόλη με στόχο τη σωστή επίλυση τους.

Send this to a friend