Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Medi4all Center επαρχία Λάρνακας: Ένα δώρο ομορφιάς βρήκε την τυχερή του…
Medi4all Center επαρχία Λάρνακας: Ένα δώρο ομορφιάς βρήκε την τυχερή του…

Medi4all Center επαρχία Λάρνακας: Ένα δώρο ομορφιάς βρήκε την τυχερή του…

Ο πρώτος διαγωνισμός του Medi4all Center Health & Beauty Spa, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και το μεγάλο δώρο βρίσκεται στα χέρια της τυχερής νικήτριας.

Έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, το δώρο των 12 συνεδριών στο πολυμηχάνημα Power Slim συνολικής αξίας 1000€, κέρδισε η κα. Ξένια Μαυρομμάτη. Με μια μικρή εκδήλωση στο χώρο του Medi4all Center, προχθές Δευτέρα, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Χριστίνα Δημητρίου, παρέδωσε το δώρο στην υπερτυχερή, παρουσία της ομάδας και των πελατών του κέντρου ομορφιάς.

Το μεγάλο δώρο διεκδίκησαν 126 συμμετέχοντες κάνοντας LIKE στη σελίδα του Medi4all Center, στο Facebook, SHARE το διαγωνισμό και σχόλιο, αναγράφοντας #medi4allcenter και #beauty.

Το Medi4all Center Health & Beauty Spa είναι ένα νέο πρωτοποριακό κέντρο αισθητικής, ιατρικής και αδυνατίσματος, στο κέντρο της Λάρνακας. Ο χώρος του κατάλληλα διαμορφωμένος που προσφέρει στον επισκέπτη ηρεμία και χαλάρωση και να αφεθεί στα χέρια του άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του. Πρωταρχικός στόχος η προσφορά ποιότητας με χαμηλές τιμές.

Send this to a friend