Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Νέος Διευθύνων Σύμβουλος για την COBALT!
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος για την COBALT!

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος για την COBALT!

Τέσσερις σχεδόν εβδομάδες από την επίσημη έναρξη λειτουργίας της, η COBALT είναι η νέα και καλά εδραιωμένη αεροπορική της Κύπρου – η αεροπορική που έδωσε και πάλι την ευκαιρία στο κοινό να ταξιδεύει σε γνωστούς και αγαπημένους προορισμούς, πληρώνοντας χαμηλούς ναύλους.

Σήμερα, η COBALT πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα σε μεγάλο αριθμό προορισμών σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία.

Καθώς περισσότερα αεροσκάφη βρίσκονται καθ’ οδόν, η COBALT είναι πλέον έτοιμη να προχωρήσει στην επόμενη φάση ανάπτυξής της, συνδέοντας απευθείας την Κύπρο με διεθνείς προορισμούς, όπως Ασία, Μέση Ανατολή, ευρύτερη Ευρώπη και Η.Π.Α. Οι επιβάτες θα έχουν σύντομα τη ευκαιρία να ταξιδέψουν απευθείας σε αυτούς τους προορισμούς.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί μέρος της υπόσχεσης της COBALT για μετατροπή της Λάρνακας σε σημαντικό περιφερειακό κόμβο αερομεταφορών και ενδυνάμωση της εικόνας της Κύπρου σας τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο. 

Η εδραίωση και η αρχική επιτυχία της COBALT οφείλεται στον κ. Andrew Pyne, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου.

Ο κ. Andrew Madar είναι πλέον υπεύθυνος να οδηγήσει της COBALT στη νέα αναπτυξιακή της φάση, ως ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Ο κ. Madar, ο οποίος ήταν ήδη μέλος της οικογένειας της COBALT, θα επικεντρωθεί στο να εξασφαλίσει ότι οι επιβάτες της COBALT θα αντιμετωπίζονται σαν πελάτες με αξία, και ότι θα λαμβάνουν τις value for money υπηρεσίες που έχει υποσχεθεί η νέα αεροπορική.

Πηγή: businessnews.com.cy

Send this to a friend