Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 6+1 νέα μπαράκια με θέα τη θάλασσα, τα δύο που βρίσκονται στη Λάρνακα (pics)!
6+1 νέα μπαράκια με θέα τη θάλασσα, τα δύο που βρίσκονται στη Λάρνακα (pics)!

6+1 νέα μπαράκια με θέα τη θάλασσα, τα δύο που βρίσκονται στη Λάρνακα (pics)!

Η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα είναι το απόλυτο προνόμιο για όλους εμάς που παραθερίζουμε στην Κύπρο το καλοκαίρι.

Τα παραθαλάσσια μπαράκια αποτελούν σημείο αναφοράς κάθε μας εξόρμηση τόσο την μέρα για μπάνιο στη θάλασσα όσο και στις βραδινές μας εξόδους.

Το Time Out συγκέντρωσε 7 νέα παραλιακά μπαράκια σε όλη την Κύπρο και σου τα παρουσιάζει!

ΛΑΡΝΑΚΑ

Sea Joy
Δεν είναι το μαγαζί πάνω στη άμμο αλλά βρίσκεται σε ένα από τους πιο όμορφους δρόμους της Λάρνακας την Πιαλέ Πασά, σήμερα Τάσου Μητσόπουλου. Το όμορφο αυτό παραλιακό all day μαγαζί θα σου σερβίρει από νωρίς το πρωί καφεδάκι και αργότερα πιάτα μεσογειακής κουζίνας για γεύμα και δείπνο ενώ το μπαρ του θα σου φτιάξει χρωματιστά κοκτέιλ και αλκοολούχα ποτά για να απολαύσεις με την παρέα. Υπέροχη θέα τόσο από το ισόγειο όσο και από το roof του μαγαζιού, χαλαρή ατμόσφαιρα για όλες τις ώρες της ημέρας.
(24621222) Πιαλέ Πασά 130 , Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-01.00.

Bolivar House
Το ‘Bolivar House’ άνοιξε και αυτό τις πύλες του πριν από λίγες μέρες στην Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα, σε ένα ανακαινισμένο αρχοντικό λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα. Μία φροντισμένη εξωτερική αυλή σε περιμένει στην είσοδο του μαγαζιού ιδανική για τα βράδια του καλοκαιριού ενώ στο εσωτερικό σε περιμένει μία ρουστίκ ατμόσφαιρα. Ένα bar-restaurant με πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και ψαγμένη κάρτα επιλογών σε φαγητό και ποτό.
(24664411) Πιαλέ Πασά 54, Λάρνακα. Δ-Κ 16.00-24.00.

Διαβάστε περισσότερα στο www.timeoutcyprus.com.

Send this to a friend