Home ΛΑΡΝΑΚΑ Φεστιβάλ Λάρνακας 2016: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις, δείτε τι ακολουθεί στη συνέχεια…
Φεστιβάλ Λάρνακας 2016: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις, δείτε τι ακολουθεί στη συνέχεια…

Φεστιβάλ Λάρνακας 2016: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις, δείτε τι ακολουθεί στη συνέχεια…

Σημαντικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι Λαρνακείς και όχι μόνο, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λάρνακας 2016 που άρχισε πριν από μερικές μέρες.

Το φεστιβάλ αυτό έχει καταστεί θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης του Ζήνωνα και κάθε καλοκαίρι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, καθότι οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Η αρχή έγινε με τη συναυλία της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Λάρνακας «Όπου μας βγάλει ο δρόμος» και με την παράσταση του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια» του Αλέκου Σακελλάριου.

 

 

Σήμερα (13/7) θα πραγματοποιηθεί μία ξεχωριστή παράσταση σύγχρονου χορού στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο με το «Silver Dance Company» από το Ισραήλ. Εξάλλου, την ερχόμενη Κυριακή, 17 του μήνα, στο Μεσαιωνικό Κάστρο θα πραγματοποιηθεί ποιητική βραδιά αφιερωμένη στον Έλληνα ποιητή Νίκο Καββαδία. Η κύρια σκηνή του Θεάτρου ΣΚΑΛΑ θα παρουσιάσει την παράσταση του Αριστοφάνη «Πλούτος» τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο, ενώ στον ίδιο χώρο, την Παρασκευή 22 του μήνα, είναι προγραμματισμένη η συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Η φιλαρμονική του Δήμου Λάρνακας θα παρουσιάσει τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, στο Παττίχειο, μία ξεχωριστή συναυλία με την ονομασία «Μίκης Θεοδωράκης – Μεγάλες Στιγμές», με τη συμμετοχή του Δημήτρη Μπάση και άλλων τραγουδιστών. Στη συναυλία αυτή θα συμμετέχει και η χορωδία της Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας και το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας. Ένα παραδοσιακό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα από τη μακρινή Γεωργία θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι λάτρεις του χορού το Σάββατο, 30 του μήνα, πάλι στο Παττίχειο Αμφιθέατρο, με την παράσταση του γεωργιανού εθνικού μπαλέτου «Sulduslivili».

Η αυλαία του φετινού Φεστιβάλ πέφτει την Κυριακή 31 Ιουλίου με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Δημήτρης Λάγιος  Ρωγμές», με την Ομάδα Χορού και το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση». Όλες οι παραστάσεις στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λάρνακας ξεκινούν στις 9μ.μ.Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από το Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποτείνονται στα γραφεία των πολιτιστικών υπηρεσιών του Δήμου Λάρνακας.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα.

Send this to a friend