Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Θέμα χρόνου να προκύψει συμφωνία!
Θέμα χρόνου να προκύψει συμφωνία!

Θέμα χρόνου να προκύψει συμφωνία!

[ad_1]

Θέμα χρόνου να προκύψει συμφωνία!

Το θέμα του σέντερ φορ είναι στην πρώτη γραμμή για το ΑΠΟΕΛ και καταβάλλονται προσπάθειες για να κλείσει το συντομότερο δυνατόν και αν είναι εφικτό ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα να προκύψει συμφωνία.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει βρεθεί αξιόλογη λύση επιθετικού που έχει τύχει της έγκρισης του Τόμας Κρίστιανσεν και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προχωρά την όλη διαδικασία, προκειμένου να κλείσει το σημαντικότερο κεφάλαιο του προγραμματισμού. Πρόκειται για κοινοτικό ποδοσφαιριστή που φαίνεται να πληροί τα κριτήρια που έθεσαν στο ΑΠΟΕΛ και προχωρούν τη διαδικασία με στόχο να προκύψει συμφωνία και να έρθει το συντομότερο ο ποδοσφαιριστής στην Κύπρο. Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει και όσο και αν ο Τόμας Κρίστιανσεν είναι καθησυχαστικός, αντιλαμβάνονται οι διοικούντες την ομάδα ότι δεν μπορεί να τραβήξει πολύ ακόμα το θέμα απόκτησης σέντερ φορ. Ο Δανός τεχνικός έδειξε μεγάλη υπομονή με την προσδοκία ότι η όλη στάση του θα αποβεί προς όφελος της ομάδας.

Με βάση και το πώς είναι στελεχωμένο το ρόστερ υπάρχει μόνο ο Πιέρος Σωτηρίου σαν καθαρή λύση για την επίθεση και είναι μεγάλη ανάγκη να υπάρχει μια ακόμα λύση που αν είναι δυνατόν να δηλωθεί στον κατάλογο για τα ματς του Β’ προκριματικού έστω και αν δεν θα είναι σε θέση ο ποδοσφαιριστής να δώσει ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα.

Η όλη προσπάθεια έγινε πιο έντονη τα τελευταία 24ωρα και στο ΑΠΟΕΛ εκτιμούν ότι αυτή τη φορά η όλη διαδικασία θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κώστας Παναγιώτου 

[ad_2]

Πηγή: Sport-fm.com.cy

Send this to a friend