Home ΛΑΡΝΑΚΑ Παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Volley U19 στη Λάρνακα (videos)
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Volley U19 στη Λάρνακα (videos)

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Volley U19 στη Λάρνακα (videos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Λάρνακα Διάσκεψη Τύπου με αφορμή την παρουσίαση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Beach Volley κάτω των 19 που θα γίνει στο τέλος Ιουλίου.

Το larnakaonline ήταν εκεί και σας μεταφέρει με βίντεο και όχι μόνο όλα όσα έγιναν. Διαβάστε και τις ομιλίες για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του μεγάλου event.

ΟΜΙΛΙΕΣ:

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ κ. ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ FIVB BEACH VOLLEY (U19), LARNAKA 2016, ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Φίλε Πρόεδρε της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης,

Φίλοι και Φίλες Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Φίλοι Συνεργάτες, Χορηγοί και Υποστηρικτές,

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι,

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Φίλοι Εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης,

•    Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Περοσφαίρας – FIVB BEACH VOLLEY (U19), LARNAKA 2016, το οποίο συνδιοργανώνουμε με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης  – ΚΟΠΕ, είναι πλέον γεγονός για τον κόσμο του αθλητισμού και για την πόλη της Λάρνακας.
•    Αποτελεί θεσμό για την πόλη της Λάρνακας αφού για 4η χρονιά ο Δήμος μας αναλαμβάνει διοργανώσεις Beach Volley, τόσο μεγάλης εμβέλειας.
•    Το φετινό Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί από τις 27 μέχρι τις 31 Ιουλίου,  στην Παραλία των Φοινικούδων .
•    Στο Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 64 ομάδες, 32 ομάδες ανδρών και 32 ομάδες γυναικών και από τις 5 Ηπείρους. Επίσης, θα διαγωνιστούν και 48 ομάδες, 24 ομάδες ανδρών και 24 ομάδες γυναικών στους Προκριματικούς Αγώνες. Συνολικά θα διεξαχθούν πάνω από 280 παιγνίδια. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 8 το πρωί, μέχρι τις 10 το βράδυ και θα συμμετέχουν αθλητές πέραν από 40 χώρες.
•    Για τις ανάγκες της διοργάνωσης, ανακατασκευάζεται η βασική υποδομή και στο σύνολο θα υπάρχουν 6 γήπεδα, 4 αγωνιστικά, ένα εκ των οποίων είναι το κεντρικό γήπεδο, με χωρητικότητα 2,000 θεατών και 2 γήπεδα προπονήσεων.
•    Σε όλα τα γήπεδα θα τοποθετηθεί εγκεκριμένη άμμος, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

•    Μαζί με τις ομάδες και τις αποστολές των 40 χωρών που συμμετέχουν, αναμένεται ότι θα έρθουν και πολλοί συνοδοί ομάδων. Υπολογίζεται ότι θα έρθουν στη Λάρνακα περισσότεροι από 2,000 επισκέπτες, μεταξύ αυτών Επιτετραμμένοι, Διαιτητές, Προσωπικό από τη Διεθνή Ομοσπονδία FIVB, Δημοσιογράφοι Διεθνών Πρακτορείων, Φίλαθλοι και άλλοι. Επίσης, υπολογίζεται ότι τους αγώνες θα παρακολουθήσουν πέραν των 25,000 θεατών.

•    Ο Δήμος Λάρνακας, ως συνδιοργανωτής, έχει αναλάβει όλη τη διοργάνωση και  προσφέρει τις υποδομές και τις υπηρεσίες που απαιτούνται, καθώς και το έμψυχο δυναμικό, από Υπηρεσιακούς Λειτουργούς, Εθελοντές και Συνεργάτες, για την επιτυχή διεξαγωγή των Αγώνων.

•    Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Δρα. Μιχάλη Κρασιά, το Προσωπικό της Ομοσπονδίας, για την άριστη συνεργασία, καθώς και την Ομάδα Εργασίας, η οποία αποτελείται από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Φλώρο Νικολάου, τον κ. Παντελή Χειμωνίδή άλλους Δημοτικούς Συμβούλους, Υπηρεσιακούς Λειτουργούς και Συνεργάτες.

•    Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Εθελοντές, που ήδη εργάζονται για τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος, αλλά και για τη μαζική συμμετοχή τους, όπως γίνεται εξάλλου και στις άλλες προσπάθειες του Δήμου μας.
•    Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω και προς όλους τους Χορηγούς και Υποστηρικτές.

•    Αναλυτικότερα οι χορηγοί του Πρωταθλήματος είναι:
Χρυσοί χορηγοί, είναι η Petrolina (Holdings) Public Ltd, η εταιρεία Nicolaides
Group of Companies, τα προγράμματα απώλειας βάρους Cambridge και τα
εστιατόρια Ocean Basket.

Ασημένιοι χορηγοί, το ξενοδοχείο Rice Hotel και

Xάλκινοι χορηγοί, το Πανεπιστήμιο Uclan Cyprus, ΟΠΑΠ, τα οικογενειακά
εστιατόρια Mc Donalds ο Όμιλος Εταιρειών Πανίκος Λειβαδιώτης, η Αρχή
Ηλεκτρισμού Κύπρου και η εταιρεία αυτοκινήτων Hundai

Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος είναι η Cyta Mobile και Χορηγοί  Επικοινωνίας, τηλεοπτικός σταθμός Mega Κύπρου, η εφημερίδα «Ρεπόρτερ»,το Ραδιόφωνο Mix Fm και οι ιστοσελίδες LarnakaonLine.com CityofLarnaca.com.

Επίσημοι υποστηρικτές, η  Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, Evangelou Garden Center, το κατάστημα οπτικών I-Style,
τα εστιατόρια T.G.I. Fridays, ενεργειακό ποτό Red Bull, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας και η Υδρόγειος Ασφαλιστική.
Επίσημοι προμηθευτές,  το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας, η Εταιρία Carpet Plaza, η Κτηματική Εταιρία Pavlimbeis, τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια Pavlas, η Υπεραγορά «Φτηνό Καλάθι», η Εταιρεία ΚΕΟ και η Εταιρεία Αδελφοί Ανδρέου Λτδ.

Επίσημος ταξιδιωτικός πράκτορας, Top Kinisis.

•    Σε τόσο δύσκολους καιρούς, είναι σημαντικό να δημιουργούμε πολιτισμό και να αντλούμε από αυτόν, γιατί ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός. Η προσπάθεια αυτή, αποτελεί επένδυση για τη Λάρνακα,  αφού διοργανώσεις τόσο μεγάλου βεληνεκούς, είναι ένα από τα καλύτερα μέσα προβολής της πόλης μας και κατ’ επέκταση της χώρας μας. Παράλληλα, συμβάλλει στην προβολή της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού. Ευχαριστώ όλους εσάς, τους Εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τους Αθλητικογράφους για τη σημερινή σας παρουσία και τη συνεχή στήριξή σας.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ

ΔΡ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΑΣΙΑ

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη που αφορά την διοργάνωση του FIVB Beach Volleyball U19, “Larnaka 2016”, που όπως γνωρίζετε θα διεξαχθεί στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις Beach Volleyball του Δήμου Λάρνακας που ευρίσκονται στην παραλία των Φοινικούδων από τις 27 – 31 Ιουλίου 2016.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πετόσφαιρας (FIVB) έχει αναθέσει στην Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας και τον Δήμο Λάρνακας, την διοργάνωση του Πρωταθλήματος με την πεποίθηση ότι θα οργανώσουμε ένα πρωτάθλημα αντάξιο με τα πρωταθλήματα που διοργανώσαμε μέχρι σήμερα.

Δεχθήκαμε με ικανοποίηση την διοργάνωση γνωρίζοντας τις μεγάλες απαιτήσεις που απορρέουν από μια τέτοια ευθύνη, πιστεύοντας στις δυνατότητες, την τεχνογνωσία, την πείρα του παρελθόντος και το έμψυχο υλικό που διαθέτουμε, παράγοντες που είναι απαραίτητοι για την επιτυχία.  Επίσης λάβαμε υπόψη το γεγονός ότι ζούμε σε ένα νησί που βασίζει την οικονομία του στον τουρισμό, διαθέτει ήλιο, θάλασσα, παραλία αλλά και αξιόλογες εγκαταστάσεις Beach Volleyball.

Είμαστε σίγουροι ότι τις 27 μέχρι και τις 31 Ιουλίου η Ευρωπαϊκή Πετοσφαιρική οικογένεια θα έχει την ευκαιρία να χαρεί μια ξεχωριστή διοργάνωση η οποία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη της.

Η προετοιμασία άρχισε με την ανάληψη της διοργάνωσης και συνεχίζεται σε αυξανόμενους ρυθμούς.  Η Οργανωτική Επιτροπή η οποία στελεχώνεται από 20 έμπειρα στελέχη, από την Κύπρο και το εξωτερικό, εργάζεται πυρετωδώς για να φιλοξενήσει 51 ομάδες ανδρών και 51 ομάδες γυναικών, που θα εκπροσωπήσουν χώρες από όλο τον πλανήτη.

Η FIVB θα εκπροσωπηθεί από 5 στελέχη της. Τον Τεχνικό αγώνων, τον Υπεύθυνο των διαιτητών, τον Εκπρόσωπο τύπου, τον Ιατρό των αγώνων και τον Φωτογράφο.

Για την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος θα εργαστούν 17 διαιτητές ( 1 Κύπριος ), 13 Επόπτες και 13 Γραμματείς, ( όλοι Κύπριοι ). Το φύλλο αγώνος θα είναι ηλεκτρονικό και θα προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα που συνεπάγονται.

Ένα μεγάλο και αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης αποτελούν οι εθελοντές. Για την συγκεκριμένη διοργάνωση θα εργαστούν πέραν των 200 ατόμων.  Οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν μαζί με τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες μας.

Όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, αναφέρω ότι:

    Η τελική φάση θα περιλαμβάνει 32 ομάδες ανδρών και 32 ομάδες γυναικών.

    Οι 27 ομάδες ανδρών και 27 ομάδες γυναικών έχουν ήδη προκριθεί μετά από προκριματικούς αγώνες που έγιναν στις ηπείρους τους.

    24 ομάδες ανδρών και 24 ομάδες γυναικών θα αγωνιστούν σε προκριματικούς αγώνες την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, για να εξασφαλίσουν μια από τις 4 θέσεις που είναι διαθέσιμες.

    Τις επόμενες 2 ημέρες θα γίνουν αγώνες ομίλων για να προκριθούν 24 ομάδες ανδρών και 24 ομάδες γυναικών.

    Το Σάββατο 30 Ιουλίου θα έχουμε αγώνες νοκ άουτ και

    Την Κυριακή 31 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί αγώνες ανδρών και γυναικών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι θα διεξαχθούν 184 συνολικά αγώνες σε 4 γήπεδα. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν ακόμη, 4 προπονητικά γήπεδα, γραφεία διοίκησης, ιατρείο, φυσιοθεραπευτήριο, χώρους φιλοξενίας αθλητών, προπονητών, συνοδών, εθελοντών και επισήμων.

Για την διαμονή των αποστολών θα χρησιμοποιηθούν 6 ξενοδοχεία της πόλης της Λάρνακας.

Το πρωτάθλημα προκαλεί Παγκόσμιο ενδιαφέρον και αναμένεται πέραν από τους αθλητές και τις προπονητικές ομάδες, να αφιχθεί στην Κύπρο μεγάλος αριθμός φίλων του αθλήματος καθώς και παγκόσμιες μορφές του αθλήματος.

Οι αγώνες θα καλύπτονται διαδικτυακά από το συνδρομητικό κανάλι LAOLA TV και οι τελικοί θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την CYTA VISION.

Παράλληλα με το πρωτάθλημα και μετά από την ευγενή χορηγία της PETROLINA ( HOLDINGS )PUBLIC LTD, θα διοργανωθεί στον χώρο του Ιστορικού Αρχείου της Λάρνακας, έκθεση Ιστορίας της Κυπριακής Πετόσφαιρας. Ένα μέρος της έκθεσης θα αναφέρεται αποκλειστικά στην Ιστορία της Πετόσφαιρας στον Δήμο της Λάρνακας.

Για την επιτυχή διοργάνωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και ιδιαίτερα Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, απαιτείται μεγάλο οικονομικό κόστος, το οποίο καλύπτεται συνήθως από χορηγούς, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.  Σίγουρα χωρίς την δική τους συμβολή η διοργάνωση δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί. Αναλυτική παρουσίαση τον χορηγών θα γίνει στην συνέχεια από τον Δήμο Λάρνακας.

Ευχαριστίες όμως οφείλω και στον Δήμο Λάρνακας, που για μια ακόμη φορά είναι συν διοργανωτής του πρωταθλήματος.

Θα ήταν όμως παράλειψη μου να μην αναφερθώ και στην πλήρη αδιαφορία που επέδειξε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Αν η διοργάνωση Παγκόσμιου Πρωταθλήματος δεν μπορεί να τους συγκινήσει, τους προτρέπω να ανατρέξουν στον περί Κυπριακού Οργανισμού Νόμο του 1969 – 1996, και συγκεκριμένα στο μέρος τρίτον, που αναφέρεται στον σκοπό του Οργανισμού και τις αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου, για να διαπιστώσουν ότι οφείλουν να στηρίζουν πρώτιστα τον αγωνιστικό αθλητισμό. Οι αναφορές στην διαδικασία και στην μη προέγκριση του πρωταθλήματος δεν αποτελούν δικαιολογία. Για να το αντιληφθούν τους προτρέπω να επιχειρήσουν ανάληψη  μια διεθνούς διοργάνωσης και θα αντιληφθούν πόσο δύσκολο είναι να την εξασφαλίσεις. Καλό θα ήταν ακόμη και να παρακολουθήσουν μια διαδικασία διεκδίκησης μεγάλης διοργάνωσης, όπου οι Υπουργοί των sports της υποψήφιας χώρας παρουσιάζονται και ζητούν με ομιλία τους από τους συνέδρους να τους παραχωρηθεί η διοργάνωση, υποσχόμενοι κάθε δυνατή βοήθεια από το Κράτος.

Ελπίζω και πιστεύω ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα επανέλθει και δεν θα παραμείνει απαθές.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ κ. ΦΛΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥBEACHVOLLEYBALLU19WORLDCHAMPIONSHIP 2016

Έντιμε Πρόεδρε της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης
Εκλεκτοί Προσκεκλημένοι
Κύριοι και κυρίες εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης,
Φίλες και Φίλοι,

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε σήμερα εδώ για 4η χρονιά έτοιμοι να συν-διοργανώσουμετοΠαγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB U19, Λάρνακα 2016, με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης-ΚΟΠΕπου θα πραγματοποιηθεί από τις 27 μέχρι τις 31 Ιουλίου στην παραλίατων Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Η Λάρνακα συνεχίζει την περήφανη πορεία της στη διοργάνωση Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και δημιουργεί τη δική της ιστορία γύρω από το άθλημα του BeachVolley. Μετά από τις επιτυχημένες διοργανώσεις και την εμπειρία των δύο Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων Νέων κάτω των 19 και 21 ετών το 2012 και 2014 αντίστοιχα και δύο Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, το 10ο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα BeachVolleyball και το CEV (U20) Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  που διεξήχθησαν τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2015 αντίστοιχα,αναλαμβάνουμε φέτος να φιλοξενήσουμε και να συνδιοργανώσουμε ακόμα ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Η συν-διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος BEACH VOLLEYBALL ενεργοποιεί και ταυτίζεται πλήρως με τους στόχους και τις προτεραιότητες της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λάρνακας. Η Λάρνακα πλέον δημιουργεί τη δική της παράδοση γύρω από τον αθλητισμό της Ευρώπης και του Κόσμου,αφού συνεχώς νέες διοργανώσεις Παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού βεληνεκούς διοργανώνονται στην πόλη μας, δημιουργώντας τη δυναμική στο να γίνει η πόλη επιλογής στον αθλητικό τουρισμό.Το καλεντάρι του Δήμου Λάρνακας έχει γεμίσει μεαθλητικές διοργανώσεις. Από τον Απρίλιο και μέχρι το τέλος του Οκτώβρη η Λάρνακα πρωταγωνιστεί.

Φίλες και φίλοι,

Η διοργάνωση που αγαπήσαμε και έχουμε κάνει θεσμό, θα διεξαχθεί από τις 27 μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2016 στην Παραλία των Φοινικούδων. Οι αγώνες μαζί με τους προκριματικούς, θα διαρκέσουν 5 μέρες και η παραμονή των αποστολών στη Λάρνακα μέχρι και 2 εβδομάδες. Αναμένεται ένα συναρπαστικό πενταήμερο με θέαμα, έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικές «μάχες» πάνω στην καυτή άμμο των Φοινικούδων.
Μαζί με τις ομάδες και τις αποστολές των χωρών, το Πρωτάθλημα αναμένεται ότι θα προσελκύσει φίλους των ομάδων αλλά και φίλους του αθλήματος αφού πρόκειται για το πιο απολαυστικό σπορ του καλοκαιριού. Υπολογίζεται ότι θα επισκεφθούν τη Λάρνακα, από το εξωτερικό, περισσότερα από 2,000 άτομα και θα παρακολουθήσουν τους αγώνες πέραν των 25,000 θεατών. Το κεντρικό γήπεδο θα μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στους 2500 θεατές ενώ γιγαντοοθόνες θα στηθούν έξω από το γήπεδο για να μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες και οι περαστικοί. Και φέτος οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από την τηλεόραση της CYTAVISION, ενώ η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Φέτος για πρώτη φορά παρουσιάζουμε την ιστορία της Κυπριακής Πετοσφαίρισης μέσα από την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Η Ιστορία της Κυπριακής Πετοσφαίρισης μέσα από τα μάτια της Λάρνακας». Με πρωτοβουλία της ΠετρολίναςPublingHoldingsLtd, ο Δήμος Λάρνακας και η ΚΟΠΕ διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας, τροπαίων και αθλητικών στολών από τις αρχές του 1930 μέχρι και σήμερα. Μέσα από την έκθεση αναδεικνύεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Λάρνακας στην Πετοσφαίριση αλλά και η παράλληλη πορεία της Πετρολίνας, στην ανάδειξη του αθλήματος στην πόλη μας.  Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου 2016 στο χώρο του Ιστορικού Αρχείο του Δήμου Λάρνακας και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος.
Αγαπητοί φίλοι,
Τον στόχο που γίνεται πράξηδεν θα πετυχαίναμε χωρίς εσάς, τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης. Εσάς που βρίσκεστε πάντα στο πλευρό μας συμβάλλοντας με καθοριστικό τρόπο στην επιτυχία της διοργάνωσης. Θέλω να σαςευχαριστήσω ένα προς ένα, και τον καθένα ξεχωριστά και να τονίσω την σημαντικότητα της συνεισφοράς σας προς την πόλη και τον αθλητισμό.
Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δήμου Λάρνακας, την ψυχή κάθε μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης στη πόλη μας, τους εθελοντές μας. Η Λάρνακα έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι στηρίζει κάθε τέτοια προσπάθεια του Δήμου Λάρνακας και μεγάλος αριθμός εθελοντών συμμετέχει σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις. Πέραν των 300 εθελοντών θα εργαστούν και φέτος με μοναδικό στόχο ακόμα μια επιτυχημένη διοργάνωση.
Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σας και είμαι σίγουρος ότι για ακόμα μια χρονιά θα σας έχουμε δίπλα μας σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Τέλος,θέλω να ευχαριστήσω τον Δρ. Μιχάλη Κρασιά προσωπικά και την ΚΟΠΕ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουνκαι την άψογη συνεργασία που αναπτύχθηκε μεταξύ μας με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι να απολαύσετε και φέτος το υπέροχο θέαμα που μας χαρίζουν οι αθλητές και οι αθλήτριες στην Άμμο των Φοινικούδων.

**Ακολούθως θα υπάρξει στην ιστοσελίδα μας ρεπορτάζ με μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο από την δημοσιογραφική διάσκεψη. 

 

Send this to a friend