Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας: Το στοιχειωμένο κολυμβητήριο, οι εικόνες ντροπής και τα αναπάντητα γιατί… (pics-videos)!
Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας: Το στοιχειωμένο κολυμβητήριο, οι εικόνες ντροπής και τα αναπάντητα γιατί… (pics-videos)!

Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας: Το στοιχειωμένο κολυμβητήριο, οι εικόνες ντροπής και τα αναπάντητα γιατί… (pics-videos)!

Πριν περίπου μία δεκαπενταετία στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας ολοκληρώθηκε ένα μεγαλοπρεπές έργο που στόλιζε την γύρω περιοχή. Διασχίζοντας τον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο μπορεί εύκολα  κάποιος να το αντικρύσει: «Χτυπάει πολύ στο μάτι» ή καλύτερα «χτυπούσε πολύ…». Ο λόγος για τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας.

Μιλάμε για ένα κτίριο το οποίο περιέχει  κολυμβητήριο, γυμναστήριο, εξέδρες και όλα τα συναφή που χρειάζεται ένας αθλητής-κολυμβητής (και όχι μόνο) για να μπορεί να αθληθεί.

Ήταν απόγευμα Δευτέρας (30/5/2016) και μας στέλνει ένας συμπολίτης μας μήνυμα στην ιστοσελίδα μας.

«Παιδιά θέλω βοήθεια. Τι γίνεται; Εδώ και τέσσερις μέρες πηγαίνω στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας γιατί ενδιαφέρομαι να αρχίσω μαθήματα κανό. Δεν βρίσκω κανένα. Όλα κλειστά και δεν ξέρω τι γίνεται. Τις πρώτες μέρες απόρησα αλλά την τελευταία μέρα κατάφερα να εισέλθω στο κολυμβητήριο από μία πόρτα που τελικά είδα ότι φαινόταν κλειδωμένη αλλά δεν ήταν.  Το τι αντίκρισα; Εικόνες ντροπής. Μάλιστα στο διάβα μου είδα πολλά ερπετά μεταξύ αυτών και ένα μαύρο φίδι να διασχίζει λίγο πιο πάνω από την πισίνα…».

Τάδε έφη από τον αγαπητό μας συμπολίτη. Μας κίνησε την περιέργεια και  ως ιστοσελίδα εμείς κάναμε το καθήκον μας.

Πήγαμε στο Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας και είδαμε ακριβώς ότι μας περιέγραψε ο συμπολίτης μας.

Ντροπιαστικές εικόνες που προκαλούν μόνο θλίψη. Θα τις αντικρύσετε και εσείς πιο κάτω και με κάλυψη μέσω βίντεο.

Ρωτήσαμε και μάθαμε

Η όλη ιστορία μας κίνησε την περιέργεια. Ψάξαμε πολύ το θέμα και μάθαμε τα εξής για την «κατάντια» του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας την δεδομένη στιγμή που μιλάμε οι συγκεκριμένες κτιριακές εγκαταστάσεις ανήκουν στον ΚΟΑ. Πήγαν στα χέρια του, αφού στο συμβόλαιο που υπογράφτηκε μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και του Οργανισμού έλεγε το εξής:

Σε περίπτωση που μετά από κάποια χρόνια (τρία λένε κάποιες πληροφορίες)  δεν προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες σε συντήρηση των εγκαταστάσεων τότε αυτόματα  αυτές περνούν στα χέρια του ΚΟΑ.

Σημειώστε ότι ο ΚΟΑ παρείχε κονδύλι κάθε χρόνο για συντήρηση των εγκαταστάσεων, όμως φαίνεται εκεί στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας δεν προχώρησαν σε συντήρηση (ίσως να μην είχαν και την οικονομική δυνατότητα οι άνθρωποι ελέω και της οικονομικής κρίσης ) και ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας μετατράπηκε σε αυτό το χάλι.

Σίγουρα για αυτή την κατάσταση υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα που πρέπει οι αρμόδιοι να απαντήσουν.

Να αναφέρουμε ότι πλέον ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας δραστηριοποιείται στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο δίπλα από το ΓΣΖ. Εκεί πλέον γίνονται και οι αγώνες Water Polo και ότι άλλο έχει σχέση με τον συγκεκριμένο όμιλο.

Πατήστε ΕΔΩ.

Για τα κτίρια τώρα του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας εμείς δεν έχουμε απάντηση.

Δείτε τις εικόνες, αλλά και τα βίντεο μέσω του Larnaka TV και βάλτε τον σταυρό σας…

1 2 3 4 5

8 9 10 11 6 7 12 13 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

Send this to a friend