Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Το πρωί…μετά το one night stand
Το πρωί…μετά το one night stand

Το πρωί…μετά το one night stand

[ad_1]

Ξημέρωσε καλή μου!
Πέρασες μια τρελλή νύχτα, αλλά οι λεπτομέρειες είναι ολίγον θολές; Και ποιος είναι αυτός που κοιμάται δίπλα σου; Μίλησέ του μην το βάλεις στα πόδια!
Μπορεί να μπαίνεις στον πειρασμό να μαζέψεις όπως-όπως τα ρούχα σου και να φύγεις, αλλά μην το κάνεις!

Σκέψου πως μπορεί να τον γνώρισες σε κοινή παρέα ή στο αγαπημένο σου στέκι, οπότε οι πιθανότητες να τον ξανασύναντήσεις είναι πολύ μεγάλες! Είναι πολύ καλύτερο να τον ξυπνήσεις ευγενικά με μια κούπα καφέ. Και να είσαι ειλικρινής: δε θυμάσαι το όνομά του; Ε, και τι έγινε, ρώτα τον χωρίς περιστροφές. Εξήγησε ότι πέρασες πολύ ωραία, αλλά να είσαι ξεκάθαρη ότι δε θα πάει παρακάτω (αν αυτό θες περαγματικά!)
To one night stand κάποιες φορές είναι αποτέλεσμα ακαταμάχητου πάθους και κάποιες άλλες απλά έχεις πιεί τόσο πολύ που δεν μπορείς με τίποτα να αρνηθείς στην πρόταση: «Να σε πάω εγώ σπίτι;» Σε κάθε περίπτωση, ας ελπίσουμε ότι το πάθος ή το ποτό δε σας  θόλωσε τόσο που να ξεχάσατε το προφυλακτικό. Αν δε θυμάσαι, αυτή είναι μια ερώτηση που σίγουρα πρέπει να κάνεις! Μην κοιτάς χαμηλά και μην κοκκινίζεις! Πρέπει και οι δύο να ξέρετε!
Μην αρχίσεις να διηγείσαι την περιπετειούλα σου σε όποιον καταλαβαίνει ελληνικά! Κάποια στιγμή αυτό μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ! Μην κοκκορεύεσαι για το αξέχαστο one night stand και σε καμία περίπτωση μην αρχίσεις να ξεφτιλίζεις τον πρόσκαιρο εραστή σου για τις ψόφιες επιδόσεις του. Δε χρειάζεται τόση φασαρία! Το σεξ της μιας βραδιάς είναι μια χαρά! Αρκεί να είναι ασφαλές και να μην περιμένεις πρόταση γάμου το επόμενο πρωί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

[ad_2]

Source link

Send this to a friend