Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συμμετείχαν 200 αθλητές στη νέα διαδρομή του Larnaca Triathlon!
Συμμετείχαν 200 αθλητές στη νέα διαδρομή του Larnaca Triathlon!

Συμμετείχαν 200 αθλητές στη νέα διαδρομή του Larnaca Triathlon!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το Larnaca Triathlon, με 200 αθλητές να αγωνίζονται σε μια καινούργια διαδρομή στην περιοχή του Μακένζι.

Το Τρίαθλον Λάρνακας, μέρος του πρωταθλήματος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, ξεκίνησε με τους αθλητές να τρέχουν προς τη θάλασσα στις 8 π.μ. Οι θεατές είδαν τους πρώτους αθλητές που συμμετείχαν στο Σπριντ Τρίαθλον να τερματίζουν σε μία ώρα, ενώ στις δύο ώρες τερμάτισε ο πρώτος αθλητής του Τριάθλου. Ο Τριαθλητικός Όμιλος Νηρέας και ο Δήμος Λάρνακας, διοργανωτές του αγώνα, πρόσφεραν κύπελλα, μετάλλια και χρηματικά ποσά στους τρεις πρώτους αθλητές Ανοικτής Κατηγορίας του Τριάθλου και στην πρώτη ομάδα στην απόσταση Τρίαθλον.

Πρώτος στην Ανοικτή Κατηγορία Αντρών για το Τρίαθλον τερμάτισε ο Ruslan Terekhov με χρό¬ νο 2:00.50. Πρώτη στην Ανοικτή Κατηγορία Γυναικών για το Τρίαθλον τερμάτισε η Arina Shulgina με χρόνο 2:11:28.

Αύξηση παρουσίασε η συμμετοχή στα ομαδικά αγωνίσματα με 11 ομάδες να διεκδικούν την πρώτη θέση στο Τρίαθλον και 9 στο Σπριντ Τρίαθλον.

Πρώτη ομάδα στο Τρίαθλον τερμάτισε η Power Duo, αποτελούμενη από τους Γιώργο Όξινο και Αντρέα Μιλτιάδους, με χρόνο 2:06:28.

Στο Σπριντ Τρίαθλον τερμάτισε πρώτη η ομάδα Aquamare Fitness Center, αποτελούμενη από τους Erik Ribas, Νικόλα Ζαμπουλάκη και Γιώργο Μανουσαρίδη, με χρόνο 1:04:03. Αξιοσημείωτος είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων που δοκίμασαν για πρώτη φορά τον αγώνα, γεγονός που ευχαριστεί ιδιαίτερα τους διοργανωτές. Είναι φανερό ότι το άθλημα του τριάθλου αποκτά όλο και μεγαλύτερο κοινό. 0 αγώνας θα καθιερωθεί ως ετήσιο γεγονός, αφού σύμφωνα με τις ενδείξεις τόσο οι αθλητές όσο και οι θεατές το ζητούν.

To Larnaca Triathlon χορήγησαν οι Κ0Α, ΚΟΤ, TYR, POLAROID, GARMIN, FOREX ΧΜ, BMC, SQUEEZY, Lanitis Bros, NIREAS WATER.

Send this to a friend