Home ΛΑΡΝΑΚΑ Να καλοσωρίσετε στη Λάρνακα κύριε Δημητριάδη και να ξέρετε ότι ΣΚΑΝΔΑΛΟ είναι και…
Να καλοσωρίσετε στη Λάρνακα κύριε Δημητριάδη και να ξέρετε ότι ΣΚΑΝΔΑΛΟ είναι και…

Να καλοσωρίσετε στη Λάρνακα κύριε Δημητριάδη και να ξέρετε ότι ΣΚΑΝΔΑΛΟ είναι και…

Την Πέμπτη (17.30) έρχεται στη Λάρνακα για να προεδρεύσει σύσκεψης στο δημαρχείο για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του υπουργείου του ο υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης.

Όπως εγκύρως πληροφορούμαστε, πρώτο θέμα στην ατζέντα θα είναι η τραγική κατάσταση των δρόμων πρωταρχικής σημασίας της Λάρνακας, δηλαδή των λεωφόρων Γρίβα Διγενή (φωτό), Αρτέμιδος και Γρηγόρη Αυξεντίου, η βελτίωση των οποίων είναι αρμοδιότητα του τμήματος Δημοσίων Έργων. Καλώς να ορίσετε κύριε υπουργέ κι ευτυχώς που πριν φθάσετε στο δημοτικό μέγαρο θα περάσετε από τη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, που αποτελεί την είσοδο της Λάρνακας από τη Λευκωσία. Την Πέμπτη το απόγευμα θα καταλάβετε από πρώτο χέρι τι εστί Γρίβα Διγενή, όταν η λιμουζίνα σας θα διασχίζει τον συγκεκριμένο δρόμο (ο Θεός να τον κάνει δρόμο)…

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα θέματα των δρόμων της Λάρνακας και ο υπουργός να εξαγγείλει, επιτέλους, την έναρξη των αναγκαίων βελτιωτικών έργων και την αποδέσμευση των σχετικών κονδυλίων.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ, αγαπητοί τοπικοί φορείς της Λάρνακας, δεν είναι μόνο οι μίζες από τα ΧΥΤΥ και το ΣΑΛ. ΣΚΑΝΔΑΛΟ είναι να παραμένει για χρόνια τώρα ο δρόμος που οδηγεί προς το διεθνές αεροδρόμιο της Κύπρου (η Αρτέμιδος) σ’ αυτό το χάλι. ΣΚΑΝΔΑΛΟ είναι να παραμένει η Γρίβα Διγενή, ο δρόμος που αποτελεί την είσοδο της Λάρνακας από την πρωτεύουσα, σ’ αυτή την τραγική κατάσταση.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ αποτελεί το γεγονός ότι για δεκαετίες ολόκληρες δεν έγινε κατορθωτό να βελτιωθεί ολόκληρος ο παραλιακός δρόμος Λάρνακας – Δεκέλειας, έτσι ώστε ν’ αναπτυχτεί περαιτέρω και η περιοχή προς τα ξενοδοχεία. ΣΚΑΝΔΑΛΟ είναι που δεν έγινε κατορθωτό όλα αυτά τα χρόνια να ξεκινήσει ο παραλιακός δρόμος Κιτίου – Μαζωτού. Είναι και αυτά σκάνδαλα κύριοι δημοτικοί άρχοντες. Πόσο έχετε ενσκήψει σ’ αυτά τα ζητήματα όλα αυτά τα χρόνια;

Βάσος Βάσου

Send this to a friend