Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κοκαΐνη στο γιλέκο του! Διεθνές κύκλωμα πίσω από τους Νιγηριανούς
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κοκαΐνη στο γιλέκο του! Διεθνές κύκλωμα πίσω από τους Νιγηριανούς

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κοκαΐνη στο γιλέκο του! Διεθνές κύκλωμα πίσω από τους Νιγηριανούς

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι τρεις Νιγηριανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν την Κυριακή, (8/5), στο Αεροδρόμιο Λάρνακας όταν εντοπίστηκαν στην κατοχή τους 12 κιλά κοκαΐνης.

Διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών φαίνεται να κρύβεται πίσω από τους τρεις Νιγηριανούς, οι οποίο συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής, (8/5), στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Οι δυο εκ των τριών νεαρών ηλικίας, 26 και 28 ετών, είναι δηλωμένοι στην Κύπρο ως πρωτοετής φοιτητές σε ιδιωτικά πανεπιστήμια στη Λευκωσία, ενώ ο 24χρονος είναι φοιτητής στην Ιρλανδία. Και οι τρεις τους έφθασαν στην Κύπρο από τη Νιγηρία μέσω Ντουμπάι.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών μετά από πληροφορία που είχαν  ανέκοψαν τους νεαρούς μόλις έφθασαν στο αεροδρόμιο.

Σε έλεγχο που έγινε στις αποσκευές τους εντοπίστηκαν μέσα νάιλον σακουλές,  σοκολατένια αυγά και ραμμένα στο γιλέκου του πουκαμίσου του ενός  3,552 γραμμάρια κοκαΐνης, 4,363 γραμμάρια κοκαΐνης και 4,385 γραμμάρια κοκαΐνης. Σύνολο 12 κιλά και 300 γραμμάρια μικτού βάρους κοκαΐνης.

Οι Νιγηριανοί συνελήφθησαν και ανακρινόμενοι, μιλώντας στην αγγλική γλώσσα προέβαλαν διάφορους ισχυρισμούς που θα τύχουν διερεύνησης.

Οι νεαροί οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, (9/5), ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο αποφάσισε την έκδοση διατάγματος κράτησης τους για οκτώ ημέρες.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη επιτυχία της ΥΚΑΝ Λάρνακας, σε διάστημα δέκα ημερών αφού στις 28 Απριλίου είχαν ν εντοπιστεί άλλα 11 κιλά κοκαΐνης σε αποθήκη.

Διαβάστε επίσης: Ήρθαν στη Λάρνακα με 12 κιλά κοκαΐνης – Τα είχαν κρυμμένα σε αυγοειδείς συσκευασίες

Πηγή: https://larnakaonline.com.cy/

Send this to a friend