Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αναγέννηση: Δίψα και όραμα (με Αδάμου και του χρόνου)
Αναγέννηση: Δίψα και όραμα (με Αδάμου και του χρόνου)

Αναγέννηση: Δίψα και όραμα (με Αδάμου και του χρόνου)

[ad_1]

Αναγέννηση: Δίψα και όραμα (με Αδάμου και του χρόνου)

Μετά τη στασιμότητα… διαρκείας που παρατηρήθηκε στην Αναγέννηση, διοίκηση και τεχνική ηγεσία έπιασαν δουλειά ενόψει και του προγραμματισμού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση, ήδη έχουν προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις και μέσα στη βδομάδα, πολύ πιθανό να προκύψουν οι πρώτες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστές.

Μέσα στα στενά οικονομικά πλαίσια, η ομάδα της Δερύνειας θα προσπαθήσει να χτίσει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα που θα αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α΄ κατηγορίας.

«Η ομάδα μας μετά και την εκλογή του νέου Δ.Σ. έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στην Α΄ κατηγορία. Η διοίκηση αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που κρύβει η Α΄ κατηγορία παρόλα αυτά θα κινηθεί μέσα στα επιτρεπόμενα οικονομικά πλαίσια χωρίς μεγάλα ανοίγματα. Κράμα από το περσινό κορμό μαζί με προσεγμένες νέες προσθήκες από ποδοσφαιριστές με όραμα, προοπτική και δίψα για ποδόσφαιρο στην Α’ κατηγορία αποτελούν στόχο για να κτιστεί η ομάδα για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Πρωταρχικός στόχος της επιτροπής προγραμματισμού είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο το θέμα προπονητή και τεχνικού επιτελείου. Εντός της βδομάδας θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ανδρέας Ανδρέου

[ad_2]

Πηγή: Sport-fm.com.cy

Send this to a friend