Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρήκε μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών η Αστυνομία! «Ξετρύπωσαν» 11 κιλά κοκαΐνης!!!
ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρήκε μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών η Αστυνομία! «Ξετρύπωσαν» 11 κιλά κοκαΐνης!!!

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρήκε μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών η Αστυνομία! «Ξετρύπωσαν» 11 κιλά κοκαΐνης!!!

Νέα επιτυχία της Αστυνομίας με τον εντοπισμό και την κατάσχεση 11 κιλών κοκαΐνης και τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων.

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν χθες για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, παρά την Αλάμπρα, αυτοκίνητο ενοικιάσεως το οποίο οδηγούσε 38χρονος.

Σε έλεγχο που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μισό κιλό κοκαΐνης με αποτέλεσμα ο 38χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήχθη έρευνα στην οικία του 38χρονου χωρίς ωστόσο να ανευρεθεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ακολούθως, βάσει δικαστικού εντάλματος διεξήχθη έρευνα σε οικία και υποστατικά στη Λάρνακα, μετά από πληροφορίες, ότι η εν λόγω οικία και υποστατικά, χρησιμοποιούνταν τόσο από τον 38χρονο όσο και από άλλα πρόσωπα για την φύλαξη και διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στην παρουσία τριών ανδρών ηλικίας 30, 20 και 18 χρόνων αντίστοιχα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 10.5 κιλά κοκαΐνης.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι ο 38χρονος διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πηγή: http://www.tothemaonline.com/

Send this to a friend