Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έκανε το πεζοδρόμιο δικό του στη Λάρνακα – Καταγγελία στην Επίτροπο Διοικήσεως (pics)
Έκανε το πεζοδρόμιο δικό του στη Λάρνακα – Καταγγελία στην Επίτροπο Διοικήσεως (pics)

Έκανε το πεζοδρόμιο δικό του στη Λάρνακα – Καταγγελία στην Επίτροπο Διοικήσεως (pics)

Έκανε το πεζοδρόμιο δικό του σε τουριστική περιοχή στη Λάρνακα, παρεμποδίζει τουρίστες και γενικά κόσμο, το Δημαρχείο δείχνει πλήρη αδιαφορία, ενώ ο ίδιος φέρεται να εκτοξεύει απειλές σε όσους τον καταγγέλλουν…

Όλα αυτά αποτελούν μαρτυρίες και ισχυρισμούς μαγαζατόρων στην Λάρνακα σε βάρος συναδέλφου τους, που δεν φαίνεται να απέχουν πολύ απ’  την πραγματικότητα. Τουλάχιστον, η… ετσιθελική στάση του να οικειοποιηθεί το πεζοδρόμιο επιβεβαιώνεται πλήρως από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το ThemaOnline.

Όπως βλέπετε και από την κύρια φωτογραφία, ο εν λόγω κύριος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται ούτε για την αισθητική, αλλά ούτε και για το αν χρησιμοποιούν τουρίστες και πολίτες το πεζοδρόμιο.

Τα όσα προσάπτονται στον ίδιο, αλλά και στον Δήμο Λάρνακας που για την ώρα κλείνει τα μάτια είναι πολλά. Μάλιστα, υπάρχουν πολλές παράμετροι που κάνουν το όλο θέμα να δείχνει σκαναλώδες:

•    Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχει καταγγελθεί στο Δημαρχείο εδώ και έναν χρόνο.

•    Το Δημαρχείο δεν έχει αντιδράσει.

•    Έχει καταγγελθεί για παράνομη προέκταση σε χώρο που έχει ανακηρυχθεί αρχαιολογικό μνημείο.

•    Το σημείο βρίσκεται 100 μ. Από την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου. Όπως γίνεται αντιληπτό, η περιοχή είναι τουριστική.

•    Βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων από τα γραφεία της τροχονομίας Δήμου Λάρνακας, στελέχη της οποίας περνούν μπροστά από το μαγαζί καθημερινά.

•    Ο μαγαζάτορας είναι συγγενής πρώην υψηλόβαθμου αξιωματικού της Λάρνακας.

Καταγγελία στην Ελίζα Σαββίδου
Ήδη έχει υποβληθεί καταγγελία για τον ιδιοκτήτη του εν λόγω καταστήματος στην Επίτροπο Διοικήσεως, Ελίζα Σαββίδου. Όπως τονίζεται, ενώ η Πολεοδομία απέρριψε αίτημα του εν λόγω μαγαζάτορα για επέκταση του καταστήματος, αυτός προχώρησε παράτυπα κατασκευάζοντας ένα έκτρωμα.

Προστίθεται ότι εκτός από πινακίδες, τοποθετεί στο πεζοδρόμιο αντικείμενα όπως τραπεζάκια, καναπέ, σφουγγαρίστρες, ποτιστήρι, φτυάρι, καρέκλες, παραβάν, σκούπα κ.α. Καταγγέλλεται επίσης για το γεγονός ότι τοποθετεί κώνους για να οικειοποιείται και τον δημόσιο χώρο στάθμευσης.

Στην επιστολή, σημειώνεται ακόμη ότι έχουν γίνει καταγγελίες σε βάρος του στις δημοτικές αρχές, οι οποίες σκανδαλωδώς κλείνουν τα μάτια.

Πηγή: http://www.tothemaonline.com/

Send this to a friend