Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ολοήμερη γιορτή για παιδιά με αυτισμό στο Κοινοτικό Πάρκο Κιτίου!
Ολοήμερη γιορτή για παιδιά με αυτισμό στο Κοινοτικό Πάρκο Κιτίου!

Ολοήμερη γιορτή για παιδιά με αυτισμό στο Κοινοτικό Πάρκο Κιτίου!

Μια πρωτότυπη εκδήλωση που σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών με αυτιστικά παιδιά, θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στο Κοινοτικό Πάρκο Κιτίου, απέναντι από την Παναγία την Αγγελόκτιστη.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που πραγματοποιείται τέτοια εκδήλωση, η οποία στηρίζεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κιτίου, τον Σύνδεσμο Αυτιστικών Παιδιών, τον Επίτροπο Εθελοντισμού και δεκάδες χορηγούς. Η  εκδήλωση συμπίπτει με την Παγκόσμια Μέρα για τα αυτιστικά παιδιά, η οποία καθιερώθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη.   Την ιδέα για την εκδήλωση είχε η κάτοικος Κιτίου κ. Αρετή Κλεοβούλου, η οποία ανέλαβε και την οργάνωση της, με μόνο κίνητρο, όπως τόνισε στον «Φ», την αγάπη της προς αυτά τα παιδιά.   Σύμφωνα με την κ. Κλεοβούλου, η αυριανή εκδήλωση, που θα αρχίσει στις 9 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ, περιλαμβάνει παζαράκι διαφόρων ειδών και πολλές άλλες εκδηλώσεις. Ανάμεσα τους, θεατρικό σκετσάκι από παιδιά με αυτισμό που θα επαναληφθεί 2- 3 φορές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μουσική και ομιλίες από επισήμους γύρω στη μια το απόγευμα.

Το κοινό επίσης θα μπορεί να αγοράζει λαχνούς προς ένα ευρώ, για την κλήρωση 80 πλούσιων δώρων που πρόσφεραν χορηγοί, ανάμεσα τους και αρκετές διαμονές σε ξενοδοχεία. Ακόμη, στον χώρο της ολοήμερης εκδήλωσης θα υπάρχουν περίπτερα φαγητού, ποτών και άλλων εδεσμάτων, τα οποία θα μπορεί να αγοράζει το κοινό. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και σύμφωνα με την κ. Αρετή Κλεοβούλου, όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για σκοπούς υπέρ των αυτιστικών παιδιών.

Κάλεσε επίσης τις οικογένειες που έχουν παιδιά με αυτισμό να επισκεφθούν την εκδήλωση, προσφέροντας μια ξεχωριστή μέρα χαράς στα παιδιά τους, αλλά και το υπόλοιπο κοινό να παραστεί, τιμώντας τα, αλλά και ενισχύοντας την προσπάθεια για στήριξή τους.

 

Send this to a friend