Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Metro Λάρνακας: Ετοιμάζει ανανέωση και αναβάθμιση εξπρές (Κλείνει για μερικές μέρες)
Metro Λάρνακας: Ετοιμάζει ανανέωση και αναβάθμιση εξπρές (Κλείνει για μερικές μέρες)

Metro Λάρνακας: Ετοιμάζει ανανέωση και αναβάθμιση εξπρές (Κλείνει για μερικές μέρες)

Μεγάλη ανανέωση χώρων και τμημάτων, μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και πιο μοντέρνα εμφάνιση υπόσχεται να δώσει στην υπεραγορά στη Λάρνακα, η αλυσίδα METRO. Μάλιστα, η πρώτη υπεραγορά της αλυσίδας στη Λάρνακα, θα κλείσει για μερικές μέρες, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες αναβάθμισης και εμπλουτισμού του καταστήματος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η υπεραγορά  METRO στη Λάρνακα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της, με μια εντελώς καινούρια εμφάνιση, φρέσκια και ανανεωμένη! Με 34 χρόνια παρουσίας στην πόλη του Ζήνωνα, η εταιρεία φροντίζει να διατηρεί το πρώτο της κατάστημα μοντέρνο και να το εξελίσσει σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής. Γι’ αυτό η υπεραγορά θα παραμείνει κλειστή από τις 27 Μαρτίου μέχρι και την 1η Απριλίου μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες της ανακαίνισης της».

Παράλληλα, σημειώνεται: «Νέα μεγαλύτερα τμήματα, πιο άνετοι και ευχάριστοι χώροι και ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία και εξειδικευμένα είδη θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμα στους Λαρνακείς. Το METRO Λάρνακας γυρίζει σελίδα σε μια νέα εποχή και σας καλωσορίζει στη δική του εμπειρία ψωνίσματος το Σάββατο 2 Απρίλίου!».

1

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η αλυσίδα METRO κατέχει σημαντική θέση στο κυπριακό λιανεμπόριο με συνολικά έξι υπεραγορές στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα: τρεις στη Λευκωσία και από μία σε Λάρνακα, Λεμεσό και Παραλίμνι.

Η υπεραγορά στη Λάρνακα είναι η πρώτη της αλυσίδας METRO είναι συνολικής έκτασης 2.800 τ.μ. σε δύο επίπεδα, λειτουργεί 14 ταμεία, εργοδοτεί κάπου 90 άτομα προσωπικό ενώ διαθέτει και καφετέρια.

Πηγή: http://www.inbusinessnews.com/

Send this to a friend