Home ΛΑΡΝΑΚΑ Παραδόθηκαν τα αδέλφια που καταζητούνταν για τη δολοφονία του «Τσικίτο» (pics)!
Παραδόθηκαν τα αδέλφια που καταζητούνταν για τη δολοφονία του «Τσικίτο» (pics)!

Παραδόθηκαν τα αδέλφια που καταζητούνταν για τη δολοφονία του «Τσικίτο» (pics)!

Παραδόθηκαν το βράδυ της Τρίτης 15/3 τα δύο αδέλφια, Ελληνοπόντιοι ηλικίας 43 και 45 χρόνων, που καταζητούνταν από την Αστυνομία αναφορικά με τη δολοφονία του Γιώργου Γεωργίου άλλως Τσικίτο, που έγινε το βράδυ της 1ης Μαρτίου έξω από το σπίτι του στην Πύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο αδέλφια παρουσιάστηκαν χθες γύρω στις εννέα το βράδυ στο ΤΑΕ Λάρνακας συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους και παραδόθηκαν.

Τα δύο αδέλφια αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας αναφορικά με υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, συνωμοσία για ανατροπή της πορείας της δικαιοσύνης και επηρεασμό μαρτύρων, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, παράνομη κατοχή κοντόκαννου ΔΟΚΟ, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και παράνομη κατοχή πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Δ.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο αδελφών δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, μετά την καταγγελία του φρουρού του Γιώργου Γεωργίου, ότι ήταν μεταξύ των πέντε ατόμων που, όπως ισχυρίστηκε, τον απειλούσαν να πάρει μισό εκατομμύριο ευρώ, να υπογράψει έγγραφο και να φύγει από την Κύπρο προκειμένου να μην καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας σε δύο ποινικές υποθέσεις που αφορούν εμπρησμούς πρακτορείων.

Τα άλλα τρία άτομα, δύο Ρώσοι ηλικίας 52 και 57 ετών και ένας Ελληνοπόντιος 30 ετών, συνελήφθηκαν από την αστυνομία την περασμένη Πέμπτη 10 Μαρτίου και εναντίον τους το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend