Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έρχεται νέα επένδυση στην Πλατεία Ερμού, όλες οι λεπτομέρειες…
Έρχεται νέα επένδυση στην Πλατεία Ερμού, όλες οι λεπτομέρειες…

Έρχεται νέα επένδυση στην Πλατεία Ερμού, όλες οι λεπτομέρειες…

Το έψαχνε μέρες τώρα ο «ΓΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ», το επιβεβαίωσε και σας κάνει την μεγάλη αποκάλυψη:

Προ μηνών ο Δήμος Λάρνακας άνοιξε προσφορές για το πολυκατάστημα παρσών (βλέπετε φώτο) στην Πλατεία Ερμού για την διαχείρισή του.

parson 1

Όπως έχει πληροφορηθεί ο «ΓΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» την προσφορά για διαχείριση του χώρου του πρώην παρσών στη Λάρνακα την έχει κερδίσει συγκεκριμένη εταιρεία.

Με βάση όμως τις τελευταίες πληροφορίες τις οποίες επιβεβαίωσε ο «ΓΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»,  η εν λόγω εταιρεία έχει συμφωνήσει να παραχωρήσει το δικαίωμα χρήσης του εν λόγω χώρου σε ξένους επενδυτές (Ρώσοι εκτός απρόοπτου) αλλά και στον μεγαλομέτοχο των εταιρειών «ΤΗΕ POINT» και «SEGAFREDO» τα οποία βρίσκονται στη Λάρνακα.

Δεν αποκλείεται ο μεγαλομέτοχος των πιο πάνω,  να έκανε τον γάμο με τους ρώσους επενδυτές για να κάνουν από κοινού την μεγάλη επένδυση.

Τι ετοιμάζουν; Οι πρώτες σκέψεις είναι για εστιατόριο. Ποιος όμως θα είναι ο χαρακτήρας του, ακόμα δεν έχουν αποφασίσει…

parson 2

Το θετικό είναι ότι με την συγκεκριμένη επένδυση που βρίσκεται στα σκαριά, η πλατεία Ερμού θα συνεχίσει να παίρνει τα πάνω της και το κυριότερο θα αλλάξει και η εικόνα της συγκεκριμένης γωνιάς στην πλατεία που θυμίζει πολύ παλιές εποχές και δεν συνάδει με τη νέα πλατεία Ερμού!

parson 3

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε. Ο «ΓΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» παρακολουθεί, μαθαίνει, επιβεβαιώνει και ετοιμάζεται…

Send this to a friend