Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σπάει τη σιωπή της και μιλά στο TvOne η γυναίκα αιτία του τριπλού φονικού: «Δεν έχω τύψεις, δεν φταίω σε κάτι»!
Σπάει τη σιωπή της και μιλά στο TvOne η γυναίκα αιτία του τριπλού φονικού: «Δεν έχω τύψεις, δεν φταίω σε κάτι»!

Σπάει τη σιωπή της και μιλά στο TvOne η γυναίκα αιτία του τριπλού φονικού: «Δεν έχω τύψεις, δεν φταίω σε κάτι»!

Ήταν αδιαμφισβήτητα το έγκλημα που έκανε το αίμα πολλών να παγώσει. Οι συνταρακτικές λεπτομέρειες από το τριπλό φονικό των αδελφών Κωνσταντίνου και Παράσχου Ντορζή, αλλά και του αρραβωνιαστικού της ξαδέλφης τους στη Λεμεσό, σόκαραν τη κοινή γνώμη και κέρδισαν μία δεσπόζουσα θέση στα πρωτοσέλιδα όλων των ειδησεογραφικών μέσων ενημέρωσης στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της συμπρωτεύουσας – την οδό Ανεξαρτησίας, ο  31χρονος Χρίστος Θωμά, διέπραξε ένα έγκλημα πάθους, καταφέρνοντας αλλεπάλληλες μαχαιριές, στα τρία θύματα του, τα οποία άφησαν την τελευταία τους πνοή μπροστά στα μάτια δεκάδων έντρομων πολιτών, σε μία ώρα που η περιοχή έσφυζε από ζωή.

Οι φήμες οργίασαν, υποδεικνύοντας προς το ρόλο που είχε διαδραματίσει στην όλη ιστορία μία μοιραίας γυναίκα, η οποία χαρακτηρίστηκε ως πέτρα του σκανδάλου μεταξύ του μικρότερου αδελφού, Κωνσταντίνου Ντορζή και του Χρίστου Θωμά

Γράφτηκαν πολλά και λέχθηκαν άλλα τόσα, αφήνοντας σκιές για την προσωπική της ζωή και τον χαρακτήρα της, αφού θεωρήθηκε ότι έπαιζε σε διπλό ταμπλό, διατηρώντας ταυτόχρονα, όπως έλεγαν σχέση με δράστη και θύμα.

Δύο μήνες μετά το φονικό, η Μαριάντα Γεωργίου σπάσει τη σιωπή της και δίνει την δική της εκδοχή για τα γεγονότα, μιλώντας  αποκλειστικά στο TvOne News.com.cy, το οποίο κατέγραψε τους δικούς της ισχυρισμούς.

Ποια ήταν η σχέση σου με τον Κωνσταντίνο Ντορζή;

Γνωριστήκαμε μέσω Facebook και μιλούσαμε φιλικά. Είχε πολλά προβλήματα τα οποία άρχισε να μοιράζεται μαζί μου. Εγώ τον λυπόμουνα και τον άκουγα. Αυτός όμως άρχισε να κάνει like και σχόλια σε φωτογραφίες μου, πράγμα που πρόσεξε ο Χρίστος, ο οποίος άρχισε να ζηλεύει και να ρωτάει διάφορα.

Μόνο φιλική ήταν η σχέση σας;

Ναι από την πλευρά μου δεν υπήρχε κάτι παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος όμως άρχισε να με ρωτά μετά αν μου αρέσει, γιατί εγώ του άρεσα.

Τον Γιάννη Ντορζή τον μεγαλύτερο αδελφό από τους τρεις πως  τον γνώρισες;

Του είχα στείλε μετά αίτημα φιλίας, δεν θα το αρνηθώ, όταν άρχισαν τα προβλήματα και οι ζήλιες για να βοηθούσε να σταματήσει η κουβέντα.

Ο Χρίστος γνώριζε από παλιά στον Κωνσταντίνο;

Από το ποδόσφαιρο γνωρίζονταν, αλλά δεν είχαν μιλήσει ποτέ. Όταν ο Χρίστος άρχισε να ψάχνει τον Κωνσταντίνο, εγώ του το είχα πει ότι είχε δημιουργηθεί πρόβλημα, ότι ο Χρίστος ήταν  νευρικός και άρχισε να με βρίζει έτσι του έδωσα το τηλέφωνο της μητέρας μου για να μιλήσουμε να εξηγηθούμε γιατί δεν ήθελα να έχει το δικό μου και εκείνος έπαιρνε μετά συνέχεια στο κινητό της για να με ενοχλήσει.

Και τι έκανες εσύ μετά;

Του είπα να με αφήσει ήσυχη, ενώ σε κάποια φάση τον έκανα Block και εκείνο και τον Γιάννη από το Facebook, γιατί όταν άρχισαν οι καβγάδες ο Κωνσταντίνος είπε στο Χρίστο «δώσμου την για να την π@@@@@». Σε κάποια φάση μάλιστα, όταν ο Κωνσταντίνος μου ζήτησε το τηλέφωνο του Χρίστου για να εξηγηθούν, του έδωσα ένα από τους τρεις τηλεφωνικούς αριθμούς κινητού που είχε. Ένα βράδυ που τρώγαμε χτύπησε το κινητό του Χρίστου και το απάντησε ο μικρός του ο γιος. Είπα εγώ στο μωρό, «αγάπη μου ποιος είναι;» και μου απάντησε «κάποιος που δεν μιλά καθαρά, δεν καταλαβαίνω τι λέει». Τότε εγώ κατάλαβα ότι ήταν ο Κωνσταντίνος στην άλλη γραμμή.

Καλά με τον άλλο αδελφό τον Γιάννη γιατί επικοινώνησε ο Χρίστος;

Του είπε, όπως είπε ο Κωνσταντίνος για μένα, ότι θα κάνει το ίδιο πράμα στη γυναίκα του.

Εσύ γιατί έστειλες φωτογραφία σου στον Κωνσταντίνο που ήσουν χτυπημένη;

Η ζήλια του Χρίστου ήταν αφόρητη, με έβριζε συνέχεια και με χτυπούσε. Μια μέρα με χτύπησε πολύ, γιατί εξακολουθούσε να πιστεύει ότι κάτι είχα με τον Κωνσταντίνο. Εγώ έστειλα τη φωτογραφία μου του Κωνσταντίνου για να του δείξω πως με έκανε, για να τον πάρει τηλέφωνο και να του πει ότι δεν έτρεχε τίποτε μεταξύ μας, ώστε να σταματήσει να με χτυπά.

Είχαν όντως συναντηθεί προηγουμένως ο Χρίστος με τον Κωνσταντίνο ;

Είχε πάει ο Χρίστος μαζί με τον κουμπάρο του και κάποια άλλα άτομα σπίτι του Κωνσταντίνου να εξηγηθούν για το θέμα της φωτογραφίας, γιατί έμαθε ότι του την έστειλα. Πιάστηκαν στα χέρια ξεκίνησε καβγάς, αλλά μπήκε στη μέση ο πατέρας του Κωνσταντίνου και τους χώρισε.  Στο μεταξύ εγώ είχα τσακωθεί με το Χρίστο και δεν μιλούσαμε, αλλά τα ξαναβρήκαμε μετά από καμιά εβδομάδα.

Αλλά οι υποψίες και οι ζήλιες συνεχίζονταν;

Ναι, συνέχεια αναφερόταν στα ίδια πράγματα, με ρωτούσε ξανά και ξανά τα ίδια, γιατί να στείλω τη φωτογραφία, δεν το άφηνε ήσυχο το θέμα. Ήθελε μάλιστα σε κάποια φάση να πάμε σπίτι τους μαζί να εξηγηθούμε, εγώ αρνήθηκα και του έλεγα «Χρίστο σκέφτου τα μωρά σου και σταμάτα, μεν κάμεις οτιδήποτε» οι ζήλιες συνεχίζονταν όμως και οι βρισιές, γι’ αυτό μία μέρα μετά το φονικό, τη Δευτέρα συγκεκριμένα, όταν με κατέβασε σπίτι μου, του είπα ότι δεν πάει άλλο και ήθελα να χωρίσουμε.

Γιατί πήγαν στο μαγαζί του πατέρα του Χρίστου στην Πλατεία Ηρώων τα αδέλφια Ντορζή μαζί με τον αρραβωνιαστικιά της ξαδέλφης τους;

Επειδή έμαθαν ότι πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του Γιάννη του μεγάλου τους αδελφού και την ενοχλούσε. Εκεί ξεκίνησε ο καβγάς και τα υπόλοιπα τα ξέρετε τι έγινε.

Μετά το φονικό εσύ εξαφανίστηκες από προσώπου γης. Τι φοβόσουνα;

Δέχτηκα πολλά απειλητικά μηνύματα στο Facebook από τον κύκλο της οικογένειας Ντορζή, ότι εγώ έφταιγα για όλα, εγώ όμως δεν φταίω σε κάτι, δεν νιώθω τύψεις. Πήγα στην αστυνομία και το κατήγγειλα και μου είπαν να κλείσω τα προφίλ μου στο Facebook, πράγμα που έκανα. Αλλά τώρα τελευταία τα άνοιξα πάλι.

Μετά που άνοιξες ξανά τα προφίλ σου δέχθηκες άλλα μηνύματα;

Όχι δεν πήρα κάτι, αλλά εγώ προσωπικά θα προχωρήσω σε μηνύσεις κατά πολλών γιατί διέσυραν το όνομα μου.

Πηγή: http://tvonenews.com.cy/

Send this to a friend