Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Πού βρίσκει συνήθως τον Ανδρέα Γεωργίου η Πρωτοχρονιά; (video)
Πού βρίσκει συνήθως τον Ανδρέα Γεωργίου η Πρωτοχρονιά; (video)

Πού βρίσκει συνήθως τον Ανδρέα Γεωργίου η Πρωτοχρονιά; (video)

[ad_1]

02/01/2016 10:40

antreas-georgiou

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Το πρωινό – Πρωτοχρονιά μαζί» ήταν (μεταξύ άλλων) ο Ανδρέας Γεωργίου και η Κλέλια Ανδριολάτου από το Μπρούσκο. Λίγο μετά την έναρξη της εορταστικής εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ρώτησαν όλους τους καλεσμένους τους για τα αγαπημένα τους Χριστούγεννα και πού συνήθως τους βρίσκει το νέο έτος.

Την αρχή την έκανε ο ηθοποιός και παραγωγός της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, ο οποίος αποκάλυψε πως «συνηθίζω να φεύγω την Πρωτοχρονιά. Εκεί που πάω δεν με βρίσκει ο χρόνος. Βασικά μου αρέσει να φεύγω, επειδή είναι οι μόνες ημέρες που φεύγουμε».

Η αλήθεια είναι πως ο Ανδρέας Γεωργίου Αγαπάει και ξεκουράζεται με τα ταξίδια, πόσω μάλλον όταν περισσότερο από τα 2/3 της χρονιάς δουλεύει ακατάπαυστα μαζί με τον Κούλλη Νικολάου για όλα εκείνα που ετοιμάζουν.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η όμορφη «Αλεξάνδρα» του σίριαλ, αφού πρώτα εισέπραξε το κομπλιμέντο της Φαίης Σκορδά για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Κοίταξε να δεις, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου», είπε και ο Λιάγκας την πείραξε, λέγοντας πως πάνε μαζί με τον Γεωργίου και συνέχισε: «Όχι, μου αρέσει να τα περνάω με την οικογένειά μου».

Δείτε το βίντεο

Send this to a friend