Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μπράβο στα Φροντιστήρια «ΠΑΥΛΑΣ»: Αντί χριστουγεννιάτικες κάρτες βοήθεια σε δημοτικά σχολεία της υπαίθρου.
Μπράβο στα Φροντιστήρια «ΠΑΥΛΑΣ»: Αντί χριστουγεννιάτικες κάρτες βοήθεια σε δημοτικά σχολεία της υπαίθρου.

Μπράβο στα Φροντιστήρια «ΠΑΥΛΑΣ»: Αντί χριστουγεννιάτικες κάρτες βοήθεια σε δημοτικά σχολεία της υπαίθρου.

Στηρίζοντας τα σχολεία μας, στηρίζουμε τα παιδιά μας. Στηρίζοντας τα παιδιά μας, θεμελιώνουμε το μέλλον της κοινωνίας μας.

Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς των Φροντιστηρίων «ΠΑΥΛΑΣ» δια μέσου του προγράμματος «Bοηθώ το συνάνθρωπο μου» η επιτροπή πρόνοιας αποφάσισε αντί να σταλούν Χριστουγεννιάτικες κάρτες όπως κάθε χρόνο, φέτος να βοηθήσει τα Δημοτικά Σχολεία της υπαίθρου Λάρνακας. Ο διευθυντής των Φροντιστηρίων κύριος Αντώνης Α. Παυλάς επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Αναφωτίας και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον σύνδεσμο γονέων του δημοτικού σχολείου Αναφωτίας. Αφού μελέτησαν μαζί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο ο κύριος Παυλάς παρέδωσε επιταγή 700 ευρώ στον πρόεδρο του συνδέσμου γονέων κύριο Ηλία Χατζηκωστή, παρουσία του προέδρου της σχολικής εφορίας κύριου Ξενοφών Ιωάννου.

Η βοήθεια θα χρησιμοποιηθεί για την ασύρματη δικτύωση (Wifi) σε όλους τους χώρους του σχολείου (200 ευρώ), την αγορά ενός προβολέα για την αίθουσα πολυμέσων (350 ευρώ) και τον εξοπλισμό της νέα βιβλιοθήκης του σχολείου (150 ευρώ).

Send this to a friend