Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τρία ματς στο ΓΣΖ και στα… μέτρα της!
Τρία ματς στο ΓΣΖ και στα… μέτρα της!

Τρία ματς στο ΓΣΖ και στα… μέτρα της!

[ad_1]

Τρία ματς στο ΓΣΖ και στα… μέτρα της!

Οι μεγάλες ομάδες ξεχωρίζουν και για το γεγονός βρίσκουν τον τρόπο να μην χάνουν ακόμα και στις πολύ άσχημες μέρες τους. Αυτό ακριβώς έγινε το Σάββατο το βράδυ στο Τσίρειο και για το οποίο κάναμε αναφορά στη χθεσινή μας έκδοση.
Η ΑΕΚ όμως έχει αφήσει πίσω της το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και κοιτάζει μπροστά. Αρχίζει από σήμερα προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ερμή με στόχο να επανέλθει στα γνωστά στάνταρ απόδοσης. Γενικότερα ακολουθούν τρία συνεχόμενα ματς με την ομάδα της Αραδίππου, την Πάφο και τη Δόξα στο ΓΣΖ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη από αυτές τις ομάδες. Το στοίχημα σε αυτά τα παιχνίδια είναι η σοβαρότητα και το καθαρό μυαλό. Αν το συγκρότημα του Τόμας Κρίστιανσεν παρουσιαστεί όπως πρέπει, τότε δεν θα έχουν πρόβλημα να πάρουν τους 9 βαθμούς οι «κιτρινοπράσινοι». Επιβάλλεται να το κάνουν έτσι ώστε να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να ανέβουν μόνοι στη κορυφή αν έχουν απώλειες το ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση.
Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η ηρεμία. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να μην παρασύρονται και να κάνουν ενέργειες που στοιχίζουν στην ΑΕΚ. Το γεγονός ότι 7 ποδοσφαιριστές είναι στο όριο με κίτρινες δεν είναι τυχαίο. Και δεν μιλάμε μόνο για παίκτες της μεσοαμυντικής γραμμής αλλά ακόμα και μεσοεπιθετικοί. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και ο προπονητής χρειάζεται όλες τις επιλογές διαθέσιμες κάθε εβδομάδα αν είναι δυνατό.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΡΠΕΤΤΑΣ

[ad_2]

Πηγή: Sport-fm.com.cy

Send this to a friend