Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ψάχνει εκδίκηση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ψάχνει εκδίκηση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ψάχνει εκδίκηση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στην έδρα της την Μπασακσεχίρ.

0843: Manchester United FC – Istanbul Basaksehir FK 22:00 («Old Trafford»)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αν και είχε τον έλεγχο στον αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα. Τελικά όμως κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 1-0, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στο 56′. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τους «κόκκινους διαβόλους» που τους βρίσκει στη 10η θέση, 7 βαθμούς μακριά από τη κορυφή, μετά το πέρας οκτώ αγωνιστικών. Θέλοντας να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, φιλοξενεί στο «Όλντ Τράφορντ» τη Μπασακσεχίρ, όπου θα αναζητήσει εκδίκηση για την ήττα με 2-1 στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Κωνσταντινούπολη.

Μετά από τρεις αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στη πρώτη θέση με δύο νίκες (Παρί Σεν Ζερμέν 1-2, Λειψία 5-0) και μία ήττα (Μπασακσεχίρ 2-1), έχοντας έξι βαθμούς, όσους έχει και η Λειψία, της οποίας όμως υπερέχει.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός ο μακροχρόνια απών Τζόουνς. Σε αυτοπεριορισμό λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα ο Λίγκαρντ. Αμφίβολοι οι Γκρίνγουντ, Λίντελοφ, Σο και Πογκμπά.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα, Μαγκουάιαρ, Τουανζέμπε, Γουάν-Μπισακά, Άλεξ Τέλες, Φρεντ, Μακτόμινεϊ, Τζέιμς, Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ.

Μπασακσεχίρ: Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε η Μπεσίκτας, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-2 στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε για τη Super League Τουρκίας. Η ήττα από τους «μαύρους αετούς» ήταν η τέταρτη με το πέρας 9 αγωνιστικών στη σεζόν, υποχωρώντας στην 7η θέση και στο -7 από τη κορυφή.

Πλέον, αφήνει για λίγο το πρωτάθλημα και στρέφει την προσοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ και στον αγώνα με τη Μάντσεστερ στο «Ολντ Τράφορντ», όπου θέλει να κάνει εκ νέου την έκπληξη. Η νίκη επί της Αγγλικής ομάδας στον πρώτο αγώνα ήταν η πρώτη για τη Μπασακσεχίρ, η οποία έδωσε τέλος στο σερί των δύο συνεχόμενων ηττών με το ίδιο σκορ (2-0) από Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίες οι Κριβελί, Καϊσαρά και Άλεξιτς.

Πιθανή ενδεκάδα: Γκουνάκ, Μπολινκολί, Σκρτελ, Επουρεάνου, Ράφαελ, Τορούτς, Τοπάλ, Οζκάν, Καχβετσί, Βίσκα, Μπα.

Προϊστορία: Ο αγώνας που έγινε στη Κωνσταντινούπολη ήταν ο μοναδικός για τις δύο ομάδες, με τους Τούρκους να παίρνουν τη νίκη με 2-1, ένα αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε από το ημίχρονο χάρη στα γκολ των Μπα 13′ και Βίσκα 40′ από πλευράς γηπεδούχων και Μαρσιάλ 43′ από πλευράς φιλοξενουμένων.

04.11.20 Champions League Μπασακσεχίρ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 : 1

€10 BONUS: Εγγραφείτε στη Meridianbet.com.cy και λάβετε αυτόματα €10 μπόνους!

 

tags:

Send this to a friend