Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Του βγήκε ο τρόπος παιχνιδιού που επέλεξε, βλέπει Ερμή!
Του βγήκε ο τρόπος παιχνιδιού που επέλεξε, βλέπει Ερμή!

Του βγήκε ο τρόπος παιχνιδιού που επέλεξε, βλέπει Ερμή!

Η Νέα Σαλαμίνα την Κυριακή (22/11) πέτυχε μία σπουδαία νίκη επί της Ομόνοιας με 2-1. 

Οι “ερυθρόλευκοι” έπαιξαν έξυπνα το παιχνίδι και είχαν το μυαλό τους περισσότερο στο αμυντικό τους κομμάτι.

Ο Σάββας Δαμιανού επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού που στο τέλος της μέρας του βγήκε.

Ο Κύπριος κόουτς έδωσε έμφαση στην άμυνα και ετοίμασε πολύ καλά την ομάδα του στο μεσοαμυντικό κομμάτι και χτύπησε την Ομόνοια εκεί που είχε πρόβλημα στις γρήγορες αντεπιθέσεις.

Αρχικά η γηπεδούχος ομάδα πήρε κεφάλι γρήγορα στο σκορ με γκολ του Ντανίλο στο 8′ και μετά άφησε χώρο στους πράσινους μέσα στο γήπεδο, όμως έκλεισε καλά τους διαδρόμους, σε μία φάση όμως ήρθε η ισοφάριση λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο.

Στην συνέχεια αν και η Ομόνοια είχε την κατοχή και πάλι οι παίκτες του Δαμιανού έκαναν καλή άμυνα και περιόρισαν τους παίκτες του Μπεργκ σε ένα μεγάλο βαθμό. Σε μία αντεπίθεση ο εκπληκτικός Οσέι, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι έδωσε ωραία ασίστ στο Βάγκνερ, ο οποίος με την επιστροφή του στην ενεργό δράση σκόραρε για να δώσει τη νίκη και χαμόγελα μετά από καιρό στη Νέα Σαλαμίνα.

Σίγουρα ο τρόπος παιχνιδιού του Σάββα Δαμιανού στο παιχνίδι με την Ομόνοια του βγήκε, όμως η Νέα Σαλαμίνα έχει αρκετές δυνατότητες και δεν είναι ομάδα, η οποία πρέπει μόνο να αμύνεται.

Στο παιχνίδι με την ομάδα της Λευκωσίας οι “ερυθρόλευκοι” έδωσαν αρκετά μέτρα στον αντίπαλο, για καλή τους τύχη ο Βεσελόφσκι, όπου χρειάστηκε δήλωσε παρόν και δεν τους στοίχησε ο χώρος που άφησαν στην Ομόνοια, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνεται σε κάθε παιχνίδι.

Το παιχνίδι και το τρίποντο κόντρα στην Ομόνοια πλέον ανήκει στο παρελθόν… Οι παίκτες του Σάββα Δαμιανού δεν πρέπει να επαναπαυτούν, καθώς υπάρχουν δύο σημαντικοί αγώνες αυτήν την εβδομάδα. Πρώτα ο αγώνας στο κύπελλο με τον Ερμή και μετά ο αγώνας του πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ.

Επομένως πρέπει να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα για να ξεκινήσει η ανάβαση της Νέας Σαλαμίνας.

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend