Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Να κάνει δικό της το ντέρμπι… (η πιθανή ενδεκάδα)
Να κάνει δικό της το ντέρμπι… (η πιθανή ενδεκάδα)

Να κάνει δικό της το ντέρμπι… (η πιθανή ενδεκάδα)

Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα. Αν η Ανόρθωση καταφέρει και κερδίσει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα πάει στο +8 από την ομάδα της Λευκωσίας με επτά παιχνίδια μόλις να έχουν πραγματοποιηθεί.

Αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για την Ανόρθωση η οποία γνωρίζει ότι αν πάρει το ντέρμπι θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αλλά και στον ίδιο τον Ελλαδίτη τεχνικό ο οποίος δύσκολα θα μπορέσει να επιβιώσει αν χάσει ξανά.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια είναι αποφασισμένοι να παλέψουν από το πρώτο λεπτό και να διεκδικήσουν τη νίκη. Αγωνιστικά απουσιάζει ο Αμπαρτζουμιάν που είναι τιμωρημένος, ενώ Οκριασβίλι και Χριστοφή θα είναι στην αποστολή με τον πρώτο να διεκδικεί και θέση στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, δεξί μπακ ο Γκαλίτσιος, αριστερό ο Κορέια και κεντρικοί αμυντικοί οι Σίλντενφελντ και Βργκοτς. Στην μεσαία γραμμή Αρτυματάς και Χουσμπάουερ με τον Μίχα λίγο πιο μπροστά τους. Θέση εδώ διεκδικούν επίσης Μαργκάσα και Νταουσβίλι.

Στα δεξιά της επίθεσης θα κινείται ο Καλτσάς που εξέτισε και επιστρέφει, αριστερά αν είναι έτοιμος θα παίξει ο Οκριασβίλι αντί του Ελουντού και στην κορυφή ίσως μείνει πάγκο ο Μανιάς που σημείωσε χατ-τρικ με τη Νέα Σαλαμίνα και να ξεκινήσει βασικός ο Κβιλιτάια.

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend