Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η εντεκάδα ανάγκης, τα θετικά, η συνειδητή επιλογή και η επόμενη μέρα
Η εντεκάδα ανάγκης, τα θετικά, η συνειδητή επιλογή και η επόμενη μέρα

Η εντεκάδα ανάγκης, τα θετικά, η συνειδητή επιλογή και η επόμενη μέρα

Είναι γεγονός ότι αυτό που έτυχε πριν από λίγο καιρό με τα πολλά κρούσματα που βρέθηκαν στην ομάδα έπληξε αρκετά τη Νέα Σαλαμίνα.

Πράγμα που φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια και με την κούραση που βγάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρασαν δύσκολα τον τελευταίο καιρό και δεν μπορούν να αγωνιστούν συνεχόμενα παιχνίδια.

Αυτό έγινε και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Εντεκάδα ανάγκης

Η Νέα Σαλαμίνα με μία εντεκάδα ανάγκης πήγε να αντιμετωπίσει έναν Απόλλωνα, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ήταν σαφές ότι ο Χριστοδούλου δεν πήγε στο Τσίρειο για να κυνηγήσει το τρίποντο αλλά για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους παίκτες και να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν βαρυφορτωθεί με την όλη κατάσταση.

Τα θετικά από το Τσίρειο

Μπορεί τα θετικά για τη Νέα Σαλαμίνα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα να είναι λίγα, όμως είναι άξιον να γραφτούν.

Η εμφάνιση του Θεοδόση Σιαθά ήταν αρκετά ενθαρρυντική, καθώς ο Κύπριος επιθετικός, έδωσε ότι είχε και δεν είχε.

Ο Σιαθάς ήταν πρωταγωνιστής σχεδόν σε όλες τις φάσεις, όπου η Νέα Σαλαμίνα πήγε να γίνει έστω και λίγο απειλητική και η εμφάνιση του σίγουρα απέναντι στον Απόλλωνα αφήνει θετική εικόνα.

Ακόμη ένα θετικό είναι η παρουσία του Τάσου Κίσσα, καθώς ναι μεν δέχτηκε τρία γκολ, όμως δεν έφερε σε κανέναν από αυτά ευθύνη και μάλιστα αρκετές φορές αντέδρασε σωστά σε ευκαιρίες του Απόλλωνα.

Η επόμενη μέρα…

Σίγουρα η επόμενη μέρα μετά από μία ήττα είναι πάντα δύσκολη. Έτσι είναι και για τη Νέα Σαλαμίνα και σίγουρα όσο παίρνανε τα παιχνίδια και δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα, το κλίμα θα βαραίνει στην ομάδα.

Πλέον ότι έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Τσίρειο είναι παρελθόν και όλοι στη Νέα Σαλαμίνα πρέπει να δουν με την όσο γίνεται περισσότερη σοβαρότητα το σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης (28/10) με τον Ερμή.

Να ξεπεραστεί όσο πιο σύντομα το διάλεγμα

Σίγουρα ευχή όλους στη Νέα Σαλαμίνα είναι να επανέλθουν όλοι παίκτες, όσο πιο γρήγορα γίνεται στην καλή τους φυσική κατάσταση. Μόνο έτσι θα ξεπεραστεί το “διάλεγμα” παιχνιδιών που μπορεί να κυνηγήσει η ερυθρόλευκη ομάδα.

Send this to a friend